Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

BAT šestu godinu zaredom proglašen najboljim globalnim poslodavcem

BAT je među samo 15 tvrtki koje su dobile certifikat Global Top Employer 2023. koji se temelji na opsežnoj procjeni praksi poslodavaca, a uključuje područja strategije ljudskih resursa, radno okruženje, privlačenje talenata, učenje, raznolikost i uključenost te dobrobit.

Veronika Blažev Dimitrijević

BAT je šestu godinu zaredom dobio vrijedno priznanje Global Top Employer za najboljeg globalnog poslodavca za 2023. koje dokazuje uspješnost kompanije. Certifikat dodjeljuje Top Employers Institute, neovisna organizacija koja proučava radne uvjete najvećih globalnih poslodavaca. BAT je među samo 15 tvrtki koje su dobile certifikat Global Top Employer 2023. koji se temelji na opsežnoj procjeni praksi poslodavaca, a uključuje područja strategije ljudskih resursa, radno okruženje, privlačenje talenata, učenje, raznolikost i uključenost te dobrobit.

U 2023. godini, BAT je proglašen najboljim poslodavcem u ukupno 37 zemalja diljem Amerike, Europe, Azije i Pacifika, Bliskog istoka i Afrike. Certifikat ove godine znači i da je američka podružnica BAT-a, Reynolds American Inc, prvi put imenovana najboljim poslodavcem u SAD-u.

BAT je posvećen izgradnji boljeg sutra (A Better TomorrowTM) smanjivanjem utjecaja svog poslovanja na zdravlje zahvaljujući novim kategorijama proizvoda na čijem se razvoju intenzivno radi te investicijama u povećanje proizvodnje i izvoza, čime BAT kontinuirano povećava broj radnih mjesta. Održavanje raznolikog, uključivog okruženja u kojem zaposlenike potiču na razvoj, rast i inovacije, oduvijek je bilo važno za BAT i ima ključnu ulogu u ubrzavanju transformacije poslovanja.

”Na globalnoj razini postavili smo iznimno visoke standarde u upravljanju ljudskim potencijalima i zato smo uvijek posebno ponosni na sva priznanja koja se odnose na kvalitetu upravljanja ljudskim potencijalima. Posvećeni smo osiguravanju kvalitetnih radnih uvjeta i okruženja te kontinuiranoj edukaciji naših zaposlenika. Iznimno nam je važno zadovoljstvo naših radnika jer oni su snaga tvrtke i motivacija da i dalje unapređujemo HR prakse. BAT nudi karijerne izazove za pojedince različitih interesa, a kontinuirani razvoj, posebno u području novih kategorija proizvoda s potencijalom smanjenja rizika, otvara mogućnost novih radnih pozicija. BAT je certificiran kao najbolji poslodavac diljem svijeta od 2009. godine i ovo priznanje je potvrda stalnog ulaganja u razvoj potencijala svih zaposlenika“, izjavila je Veronika Blažev Dimitrijević, Senior HR Business Partner za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

BAT globalno zapošljava 52.000 ljudi, a u Hrvatskoj njih oko 1600 i taj se broj kontinuirano povećava. Najnoviji investicijski ciklus u Hrvatskoj od ukupno 600 milijuna kuna usmjeren je u nove proizvodne linije u tvornici u Kanfanaru za proizvodnju nove kategorije proizvoda, grijanih duhanskih proizvoda brenda neo za glo Hyper uređaje.

Tvornica u Kanfanaru jedna je od prvih BAT-ovih tvornica u svijetu koja uz cigarete proizvodi i grijane duhanske proizvode, a zaposlenici u Hrvatskoj su među rijetkima koji stječu znanje i iskustvo u radu s tim proizvodima.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.