Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bernardić: Komunalne usluge ne smiju poskupjeti! [VIDEO]

Bernardić je poručio kako je restrukturiranje Holdinga jedini pravi put da se stabilizira poslovanje, ali kako su za to potrebni projekti, a ne “power point” prezentacije te da se jasno zna pod kojim uvjetima i kako će se nešto izdvajati.

Bernardić je poručio kako je restrukturiranje Holdinga jedini pravi put da se stabilizira poslovanje, ali kako su za to potrebni projekti, a ne "power point" prezentacije te da se jasno zna pod kojim uvjetima i kako će se nešto izdvajati.

“Vodit ćemo računa o zaštiti radnika i građanima kojima cijene komunalnih usluga ne smiju poskupjeti”, rekao je predsjednik Kluba zastupnika SDP-a u zagrebačkog Gradskoj skupštini Davor Bernardić.

”Da bi znali kud idemo moramo imati plan”, naglasio je dodavši kako postoji zajednički dogovor te će se prvenstveno voditi računa o zaštiti radnika i zaštiti građana. Izjavio je kako cijena komunalne usluge ne smije poskupiti te da prirodni monopolisti, poput vode i ostalih komunalnih usluga u kojima postoji samo jedan ponuđač, ne smiju biti tema privatizacije.

[infopunkt 7225 1]

Bernardić je poručio kako je restrukturiranje Holdinga jedini pravi put da se stabilizira poslovanje, ali kako su za to potrebni projekti, a ne “power point” prezentacije te da se jasno zna pod kojim uvjetima i kako će se nešto izdvajati.

“To je jedina šansa za Grad Zagreb”, rekao je i dodao da treba ući u novi investicijski ciklus te koristiti sredstava strukturnih fondova Europske unije, boriti se na tržištu energenata i stvoriti mapu gradskih projekata.

Ustvrdio je da u Hrvatskoj i Zagrebu treba pripremiti projekte tako da imaju riješenu komunalnu infrastrukturu, imovinsko-pravne odnose i sve uvjete kako bi se znalo što i kako će se graditi.

”Jedina razvojna šansa Zagreba je novi investicijski ciklus kroz mapu pripremljenih projekata i kroz Zagrebov turistički plan”, istaknuo je.

[infopunkt 7225 2]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.