Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Bomark Pak predstavlja Hrvatsku na svjetskoj završnici programa EY Poduzetnik godine

Bomark Pak će u Monacu na svjetskoj završnici sudjelovati od 8. do 10. lipnja, a uz Miljenka Borščaka i Stivena Toša, hrvatsku će poduzetničku scenu predstaviti i delegacija koju čine neki od članova žirija hrvatskog izdanja programa.

Ovoga četvrtka u Monacu će osmeročlani stručni žiri globalnog programa EY Poduzetnik godine, u organizaciji konzultantsko-revizorske tvrtke EY, proglasiti novog EY Svjetskog poduzetnika godine. Hrvatsko poduzetništvo i svoju priču o uspjehu će u konkurenciji od 50 poduzetnika iz 41 zemlje predstavljati Miljenko Borščak i Stiven Toš, vodeći ljudi kompanije Bomark Pak i pobjednici sedmog hrvatskog izdanja ovog prestižnog programa nagrađivanja najuspješnijih poduzetnika.

Stiven Toš i Miljenko Borščak iz Bomark Paka, trećeg najvećeg europskog i jedinog hrvatskog proizvođača stretch folija, ponijeli su titulu EY Poduzetnika godine u snažnoj konkurenciji od 28 tvrtki i 44 prijavljena poduzetnika na sedmom domaćem izdanju programa održanom u ožujku ove godine.

Bomark Pak će u Monacu na svjetskoj završnici sudjelovati od 8. do 10. lipnja, a uz Miljenka Borščaka i Stivena Toša, hrvatsku će poduzetničku scenu predstaviti i delegacija koju čine neki od članova žirija hrvatskog izdanja programa.

„Inovativni dvojac iz Bomark Paka i više je nego spreman konkurirati na velikom finalu u Monacu. Oni, kao i svi dosadašnji pobjednici programa dokazuju da je hrvatsko poduzetništvo itekako živo, aktualno i da velikim koracima grabi prema naprijed. Svake godine upoznamo niz poduzetnika koji iz dana u dan dokazuju da je uspjeh moguć unatoč brojnim izazovima koje okolnosti i globalna previranja stavljaju pred njih. Miljenku i Stivenu želim puno sreće i siguran sam da će im Monaco biti nezaboravno iskustvo“, rekao je Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska.

Hrvatski poduzetnici uz svjetske predvodnike trendova

Kroz ispunjeni trodnevni program, hrvatski će pobjednici i delegacija svoje stavove i razmišljanja, kao i prijedloge za unaprjeđenje poduzetničke klime u našoj, ali i ostalim zemljama svijeta, podijeliti u društvu poduzetnika iz svih krajeva svijeta, među kojima će biti i prošlogodišnji EY Svjetski poduzetnik godine JungJin SEO. Južnokorejski poduzetnik vlasnik je svjetske farmaceutske kompanije teške nekoliko milijardi dolara koja razvija inovativne lijekove za liječenje teških bolesti.

Međunarodno poslovanje sa sjedištem u Ludbregu

Podsjetimo, Bomark Pak d.o.o. osnovan je 1992. kao mala obiteljska distributerska tvrtka, a danas je dio Bomark Grupe koja se bavi proizvodnjom i prodajom ambalažnih proizvoda. Respektabilni proizvođač i distributer koji posluje na području čitave Europe broji preko 300 zaposlenih u proizvodnom pogonu u Ludbregu te uredima u Varaždinu, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu. Briga o okolišu i ekološkoj prihvatljivosti inovativnih proizvoda, te automatizacija proizvodne linije i najmoderniji strojevi izdvajaju Bomark Pak od konkurencije na domaćem i međunarodnom tržištu.

Sudjelovanje na izboru za EY Svjetskog poduzetnika godine posebno je priznanje nama kao poduzetnicima, ali i svakom našem zaposleniku i članu obitelji zahvaljujući čijoj smo podršci i uspjeli svoju ideju provesti u uspješan posao. Bit će uzbudljivo u društvu kolega poduzetnika iz cijelog svijeta podijeliti vlastitu perspektivu i ideje te ne sumnjam da ćemo se kući vratiti prije svega bogatiji za nova poznanstva, iskustva i dojmove“, rekli su iz Bomarka uoči odlaska na svjetsku završnicu.

Uspješni dvojac iz Ludbrega ujedno je i sedmi po redu hrvatski predstavnik na izboru za EY Svjetskog poduzetnika godine. Prvo hrvatsko izdanje održano je 2014. godine kada je titulu prvog hrvatskog EY Poduzetnika godine ponio dvojac Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit. Godinu kasnije, najboljim je proglašen Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix. Marko Pipunić iz osječke tvrtke Žito pobjednikom je proglašen 2016. godine, dok je priznanje četvrtog izdanja hrvatskog EY Poduzetnika godine pripalo Mati Rimcu, osnivaču i vlasniku Rimac Grupe. Na jubilarnom petom izdanju slavili su Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić iz tvrtke Infobip, a prije Bomark Paka prestižnu titulu su ponijeli Hrvoje Josip Balen, Mislav Balković i Tomislav Dominković iz Algebre.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.