Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Božićni pokloni za pamćenje bez minusa na računu

Ako još od prošlog Božića mozgate što pokloniti svojim bližnjima, sada možete prestati. Udahnite duboko i poklanjajte iz srca jer takvi će pokloni oduševiti svakoga. Upotrijebite malo mašte i napravite ili osmislite originalne poklone za pamćenje bez da opustošite vaš novčanik.

Ako još od prošlog Božića mozgate što pokloniti svojim bližnjima, sada možete prestati. Udahnite duboko i poklanjajte iz srca jer takvi će pokloni oduševiti svakoga. Upotrijebite malo mašte i napravite ili osmislite originalne poklone za pamćenje bez da opustošite vaš novčanik.

Da bi i ove blagdane razveselili svoje najmilije s darovima koje neće kasnije zamijeniti, ali i od kojih mogu imati koristi, pripremili smo par prijedloga za predstojeći božićni shopping.

Za djedove i bake
Najveće blago svakog djeda i bake su njihovi unuci, pa za njih nema boljeg poklona od onog kojeg je njihov anđelčić izradio svojim rukama. U lijepi okvir stavite crtež vašeg djeteta ili nećaka i samo to bit će prekrasan poklon za svakog djeda i baku.

Oni malo kreativniji mogu se ugledati na jednog tatu koji se na Redditu predstavlja kao Tatsputin. Ovaj otac ujedno je i umjetnik koji jednostavne crteže svog sina boji i dobiva prekrasna umjetnička djela, naravno, zahvaljujući maštovitim idejama svog sina.

Za parove
Zima može biti okrutno hladna, pa držanje za ruke može biti i pogubno. No šalu na stranu – grljenje i držanje za ruke (ali u rukavicama) nije na odmet, najučinkovitije za održavanje topline je ono u zajedničkoj, ljubavnoj rukavici.

Iako ovakvo što može biti predmet podsmjeha drugih, i oni će ubrzo uvidjeti da je ovakvo što vrlo praktično kada se sa svojom ljubavi budu držali za ruke i po najvećoj zimi.

Za prijatelje
Iznenadite prijatelje svojim kulinarskim umijećem! Napravite kekse u obliku čovječuljaka od cimeta i đumbira tzv. Gingerbread men-ove, ali personalizirane. Od paste napravljene od šećera u prahu, bjelanjaka i limuna ili kremama u boji za ukrašavanje, ocrtajte čovječuljke tako da izgledaju kao vaš prijatelj ili prijateljica.

Nacrtajte mu bradu, brkove, dugu kosu, šiške, pune usne, madež, naočale ili bilo koju fizičku osobinu koja opisuje baš njega ili nju. Zamotajte ga u prozirni celofan i zavežite ukrasnom mašnom! Ovaj poklon uveselit će svakoga, a vjerujemo da mu neće moći ni odoljeti!

Za one koje žive zdravo
Dobro je poznato kako je hrana organskog uzgoja skuplja od one koje možemo kupiti na ‘svakome uglu’. No s obzirom da smo za vrijeme blagdana malo ‘šire ruke’ neće nam biti problem odvojiti koju kiunu više za zdravlje i veselje dragih osoba kojima je zdravlje na prvome mjestu. Stoga kao poklon pripremite šaroliku košaru s namirnicama organskog podrijetla.

Ako košare nisu vaš stil, korisna će im biti i kuharica zdravih obroka, a nema boljeg načina da nekome usadite zdravu naviku redovitog odlaska u fitness centar nego da ga počastite s članstvom u istom. Do zdravog tijela i u njemu zdravog duha, pravilna i uravnotežena tjelovježba je najkraći i najsigurniji put.

Za (buduće) pametnice
Za one koji vole pak vježbati svoj mozak, koristan poklon je i knjižica s mozgalicama kao što su na primjer sudoku ili kakuro. Umjesto buljenja u televizor, vaši najmiliji u svoje će se slobodno vrijeme baviti zabavnim igrama koje su ujedno i dobar trening za mozak.

Za gurmane
Dobar poklon za one koje vole finu kapljicu i još bolju mezu uvijek je fina boca vina, ili delikatesa bilo koje vrste – onu koju ste je napravili vi sami ili je kupili na nekom sajmu domaćih proizvoda.

Pokažite svoje kulinarsko umijeće i ispecite kekse ili kolačiće za svoje slatkoljupce, poklonite im teglicu domaćeg ajvara, pekmeza ili ukiseljenih delicija i, vjerujte, bit će vam zahvalni!


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.