Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Bruketa&Žinić&Grey dobili priznanje za upravljanje razvojem ljudi

Agencija Bruketa&Žinić&Grey počela je prije godinu dana razvijati novi proces upravljanja razvojem zaposlenika.

Agencija Bruketa&Žinić&Grey počela je prije godinu dana razvijati novi proces upravljanja razvojem zaposlenika. Pod nazivom Biž&Bob ovaj je proces pobijedio na natjecanju „Najbolje regionalne HR prakse“ u okviru konferencije HR Days koju organizira portal Moj Posao. Nagrada je to koja se dodjeljuje organizacijama, timovima i pojedincima za upravljanje ljudskim potencijalima, a natječu se uspješni projekti koje su tvrtke implementirale u svoje poslovanje.

Neslužbenog naziva Biž&Bob, ovaj proces agencije Bruketa&Žinić&Grey specifičan je po tome što su zaposlenici kroz svoje prijedloge doprinijeli njegovom kreiranju, a dizajnirala ga je agencijska voditeljica ljudskih resursa Mojra Dautović. „Biž“ iz naziva dolazi od imena agencije, a „Bob“ je skraćenica za softver HiBob uz pomoć kojeg rade. O uspješnosti ovog pristupa govori činjenica da je Biž&Bob proces među zaposlenicima prepoznat kao najveće poboljšanje u odnosu na prethodnu godinu.

Prijavili smo projekt koji jasno demonstrira kako sudjelovanje zaposlenika u dizajnu HR procesa dovodi do iznimno velikog stupnja prihvaćanja novih praksi, što je često teško osigurati kada uvodite nešto potpuno novo u organizaciju. Nije važno samo kakav smo proces uspostavili, nego način na koji smo to učinili, a za nas se u srži toga nalaze inkluzivno vodstvo i participativno donošenje odluka”, pojasnila je Mojra Dautović iz agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Mi smo kreativna agencija i vjerujemo kako kreativnost uvijek čini razliku pa smo tako pristupili i vlastitim HR procesima. Drago nam je da je to prepoznala stručna javnost. Naš je vizualni identitet ružičaste boje, no svjesni smo da nije sve ružičasto i radimo na tome”, izjavio je Nikola Žinić, suvlasnik agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Nagradu dodjeljuje portal MojPosao od 2010. godine, a od 2022. natjecanje se proširilo na cijelu regiju. O pobjednicima odlučuju istaknuti članovi HR zajednice i publika, a dodjela se održala u okviru konferencije HR Days u Rovinju.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.