Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Bruketa&Žinić&Grey dobili priznanje za upravljanje razvojem ljudi

Agencija Bruketa&Žinić&Grey počela je prije godinu dana razvijati novi proces upravljanja razvojem zaposlenika.

Agencija Bruketa&Žinić&Grey počela je prije godinu dana razvijati novi proces upravljanja razvojem zaposlenika. Pod nazivom Biž&Bob ovaj je proces pobijedio na natjecanju „Najbolje regionalne HR prakse“ u okviru konferencije HR Days koju organizira portal Moj Posao. Nagrada je to koja se dodjeljuje organizacijama, timovima i pojedincima za upravljanje ljudskim potencijalima, a natječu se uspješni projekti koje su tvrtke implementirale u svoje poslovanje.

Neslužbenog naziva Biž&Bob, ovaj proces agencije Bruketa&Žinić&Grey specifičan je po tome što su zaposlenici kroz svoje prijedloge doprinijeli njegovom kreiranju, a dizajnirala ga je agencijska voditeljica ljudskih resursa Mojra Dautović. „Biž“ iz naziva dolazi od imena agencije, a „Bob“ je skraćenica za softver HiBob uz pomoć kojeg rade. O uspješnosti ovog pristupa govori činjenica da je Biž&Bob proces među zaposlenicima prepoznat kao najveće poboljšanje u odnosu na prethodnu godinu.

Prijavili smo projekt koji jasno demonstrira kako sudjelovanje zaposlenika u dizajnu HR procesa dovodi do iznimno velikog stupnja prihvaćanja novih praksi, što je često teško osigurati kada uvodite nešto potpuno novo u organizaciju. Nije važno samo kakav smo proces uspostavili, nego način na koji smo to učinili, a za nas se u srži toga nalaze inkluzivno vodstvo i participativno donošenje odluka”, pojasnila je Mojra Dautović iz agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Mi smo kreativna agencija i vjerujemo kako kreativnost uvijek čini razliku pa smo tako pristupili i vlastitim HR procesima. Drago nam je da je to prepoznala stručna javnost. Naš je vizualni identitet ružičaste boje, no svjesni smo da nije sve ružičasto i radimo na tome”, izjavio je Nikola Žinić, suvlasnik agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Nagradu dodjeljuje portal MojPosao od 2010. godine, a od 2022. natjecanje se proširilo na cijelu regiju. O pobjednicima odlučuju istaknuti članovi HR zajednice i publika, a dodjela se održala u okviru konferencije HR Days u Rovinju.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.