Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Brzo do novog posla s posao.hr

Pregledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovaj tjedan!

Brzo do novog posla s posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovaj tjedan!

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnike u proizvodnji (m/ž) za lokacije u Zadru, Drnišu i Umagu. Traže se osobe s SSS ili KV (IV/III) obrazovanjem, poželjno tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, te s iskustvom u proizvodnoj djelatnosti. Prijavite se putem linka do 11.5.2024.

Frizerski studio u centru Zagreba traži samostalnog Frizera (m/ž) s pet godina radnog iskustva. Nudimo odlična primanja, rad u dobro organiziranom timu, redovna usavršavanja i mogućnost napredovanja. Poželjne karakteristike su samostalnost i komunikativnost. Prijavite se putem linka do 7.5.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s Radnike (m/ž) u restoranima na lokacijama u Poreču, Rovinju, Zadru, Šibeniku i Splitu. Posao uključuje pripremu burgera, posluživanje hrane i osnovno čišćenje. Plaća je oko 1050 € neto, a nudi se i smještaj i povratna karta. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Fame Commerce d.o.o. traži Voditelja marketinga (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Posao uključuje sudjelovanje u izradi i provedbi marketing plana, kreiranje vizuala i sadržaja za društvene mreže te grafičku pripremu materijala za tisak, web i kampanje. Potrebno je minimalno 1 godinu iskustva, poznavanje digitalnog marketinga i rada u Adobe programima te izvrsna informatička pismenost. Prijavite se putem linka do 8.5.2024.

Grosbasket d.o.o. traži Prodavača / Sales Assistant (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se radni odnos na određeno s mogućnošću produženja, rad u smjenama, stimulativna primanja, mogućnost razvoja karijere te pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

GRAWE Hrvatska d.d. traži Voditelja prodajnog tima (m/ž) za rad u Zadru, Zaprešiću i Splitu. Od kandidata se očekuje minimalno SSS, iskustvo u razvoju i vođenju timova, iskustvo u prodaji i radu sa strankama (poželjno), poznavanje rada s MS Office alatima, osnovno znanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 9.5.2024.

Europa 92 d.o.o. traži VIŠEG PRODAVAČA-STILISTA (m/ž) za rad u Zagrebu, Zaprešiću, Zadru, Splitu, Puli, Rijeci i Samoboru. Uz početna primanja od 900,00 € neto, nudimo bonuse, plaćene troškove prijevoza i prehrane, božićnicu, nagrade za preporuku novih kolega te mogućnosti dodatnih dana godišnjeg odmora. Prijavite se putem linka do 10.5.2024.

Ceramiche Mariner d.o.o. traži Skladištara/Dostavljača (m/ž) za rad u Omišlju. Posao obuhvaća utovar, istovar i dostavu robe kupcima. Plaća je od 1000 € do 1300 € neto. Potrebna je SSS, vozačka dozvola B kategorije, a poželjna, ali nije uvjet, osposobljenost za rad viličarom. Prijavite se putem linka do 6.5.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Austrijsko Veleposlanstvo – Trgovinski odjel organizira VIRTUAL AUSTRIAN IT CAREER DAY 2024 za hrvatske IT stručnjake, apsolvente i studente. Sudionici će imati priliku upoznati više austrijskih poslodavaca iz IT sektora, sudjelovati u besplatnim individualnim razgovorima za posao te otkriti mogućnosti razvoja karijere u Austriji. Ponuđeni poslovi uključuju IT infrastrukturu, podatke i analitiku, razvoj softvera, projektni management i konzalting. Događaj će se održati online, 15. svibnja 2024. od 10:00 do 16:00 sati. Više informacija pronađite putem linka.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.