Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Budi neslomljiv! – glavna poruka nove konferencije Poduzetnički mindset za mlade

Konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se u zagrebačkom HUB-u 385 u utorak 7. ožujka 2023. godine s početkom u 9 sati. Njezina je glavna poruka: „Budi neslomljiv!“

Konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se u zagrebačkom HUB-u 385 u utorak 7. ožujka 2023. godine s početkom u 9 sati. Njezina je glavna poruka: „Budi neslomljiv!“

Srednjoškolcima, studentima te drugim mladim ljudima uspješni će hrvatski poduzetnici i poslovni ljudi poručiti da put prema uspjehu nije pravocrtan. Iznijet će vrijedna osobna iskustva i dati im savjete kako razvijati poduzetnički mindset, ali i što napraviti kada naiđu na prepreke.

Među predavačima i panelistima su matematičar Toni Milun, arhitekt Ante Vrban, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, predsjednik uprave Končara Gordan Kolak, predsjednica uprave tvrtke Philip Morris Zagreb Anita Letica i generalna direktorica tvrtke SAP Hrvatska Anita Lacmanović.

„Šesta konferencija Poduzetnički mindset za mlade u fokus stavlja neslomljivost duha. Za razvoj društva nisu dovoljne samo inovativne ideje. Važno je ostvariti ih, a do uspjeha se ne dolazi ni brzo ni jednostavno. Poduzetnički je put svojevrstan maraton s preprekama i do cilja stižu samo oni najuporniji – oni koji se podižu nakon padova i koji nakon svakog dizanja s tla postaju jači i otporniji“, kazao je Ognjen Bagatin, utemeljitelj konferencije Poduzetnički mindset za mlade.

Hrvoje Ćosić, osnivač i direktor Aircasha, prve hrvatske tvrtke koja je na tržište izbacila mobilni novčanik, i Ivan Kurtović, direktor tvrtke InterCapital Asset Management koja se bavi ulaganjem u tržište roba, govorit će o tome kako iz Hrvatske stvarati inovativne proizvode za globalno tržište.

Da digitalna generacija nema granica, istaknut će i predsjednik uprave Algebre Hrvoje Balen i član uprave Infobipa Ivan Burazin.

U raspravi o zelenom licu sadašnjosti sudjelovat će izvršni direktor tvrtke Agrivi Matija Žulj i direktor Grunteka Tino Prosenik.

Mihael Sviben, suvlasnik franšiza Domino’s Pizza i F45, govorit će o osvajanju hrvatskog tržišta franšizama, a Ivica Horvat, izvršni direktor IT tvrtke Factory, o stvaranju izvrsnosti u onome čime se baviš.

Šahovski velemajstor Alojzije Janković i bivši profesionalni košarkaš Damjan Rudež razotkrit će kakvu ulogu u postizanju cilja ima disciplina.

Manuela Šola, direktorica Komunikacijskog laboratorija, pričat će o vrijednosti znanja, a Ilija Brajković, izvršni direktor agencije Kontra, mlade će podučiti kako pripremiti dobar elevator pitch.

Program će voditi Frano Ridjan, a među moderatorima panela je Ana Radišić.

Ulaznice za konferenciju prodaju se putem sustava Entrio.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

S ciljem opuštenijeg ulaska u radni tjedan, sve više radnika ponedjeljkom odrađuje samo ono što se baš mora, ne ulažući dodatni angažman (tzv. 'minimum...

Turizam

ProWein je još jednom pokazao da je vodeći međunarodni sajam u sektoru vina i alkoholnih pića.

Industrija

WDG promet, tvrtka u vlasništvu obitelji hrvatskog trgovca oružjem Zvonka Zubaka, uplatila je 5,5 milijuna eura za prijeratni kompleks namjenske industrije nedaleko od Viteza...

Poduzeća

Jabil surađuje s više od 400 vodećih svjetskih brendova u brojnim sektorima na plasiranju njihovih proizvoda na tržišta.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.