Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Budite inovativni, osmislite turistički projekt i Vlada će vas nagraditi s 200.000 kuna

Vlada preko Twittera poziva građane da do kraja mjeseca kandidiraju projekte u turizmu kojima bi mogli razviti nove turističke proizvode i obogatiti ponudu

Vlada preko Twittera poziva građane da do kraja mjeseca kandidiraju projekte u turizmu kojima bi mogli razviti nove turističke proizvode i obogatiti ponudu

Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja inovacija u turizmu otvoren je početkom srpnja i traje do 31. kolovoza. One projekte koji prođu Ministarstvo turizma financirat će sa 50 posto opravdanih troškova, a najviše do 200 tisuća kuna.

Tportal javlja da se za dodjelu mogu kandidirati tvrtke, obrti, zadruge, pojedinci registrirani za obavljanje ugostiteljskih i turističkih usluga, turističke agencije i zajednice, javne ustanove, udruge, klubovi, sportske i umjetničke organizacije te jedinice područne i lokalne samouprave.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.