Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Čačić sigurno neće u Nadzorni odbor Ine

Hrvatska vlada još uvijek nije donijela konačnu odluku o tome hoće li ustrajati na imenovanju ministara i državnih dužnosnika u Nadzorni odbor INA-e, ali ako ostane pri tome to neće biti ministar “kojega se uobičajeno spominje”, rekao je u utorak u Zagrebu visoki izvor blizak vladi.

Hrvatska vlada još uvijek nije donijela konačnu odluku o tome hoće li ustrajati na imenovanju ministara i državnih dužnosnika u Nadzorni odbor INA-e, ali ako ostane pri tome to neće biti ministar "kojega se uobičajeno spominje", rekao je u utorak u Zagrebu visoki izvor blizak vladi.

“Zasad nismo donijeli konačnu odluku” o tome hoćemo li ujesen predložiti parlamentu prijedlog izmjena Zakona o sprečavanju sukoba interesa koji bi se odnosio na imenovanje ministara i državnih dužnosnika u nadzorne odbora kompanija u državnom vlasništvu, rekao je izvor.

Ako se odlučimo za to, “vjerojatno se neće raditi o ministru o kojem se najčešće govori”, naglasio je, potvrdivši neizravno da misli na prvog potpredsjednika vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića. Konačna odluka bit će u donesena u dogovoru s Bruxellesom, kazao je.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.