Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Četvrtak je nova subota! Kraćim radnim tjednom do veće produktivnosti!

Četverodnevni radni tjedan uz veću produktivnost u vašu bi tvrtku uz veću produktivnost mogao uvesti i dodatnu energiju, učinkovitiji timski rad i veću posvećenost poslu.

Četverodnevni radni tjedan uz veću produktivnost u vašu bi tvrtku uz veću produktivnost mogao uvesti i dodatnu energiju, učinkovitiji timski rad i veću posvećenost poslu.

Portal Inc. donosi razloge zašto bi poduzetnici trebali razmisliti o reorganizaciji tradicionalnog radnog vremena:

1. Vaše poslovanje bit će inovativnije i učinkovitije ukoliko svaki član vašeg tima jedan dan u tjednu provede u istraživanju novih poslovnih mogućnosti. Nove ideje i energija dodatno će osnažiti vašu tvrtku.

2. Manje radnih sati vašu će tvrtku učiniti privlačnom vrhunskim talentima koji fleksibilnost na radnom mjestu cijene više od financijskih uvjeta.

3. Čak i ako vaš tim radi deset sati dnevno, užurbani radni ritam rezultirat će s više energije i usredotočenosti.

4.Više vremena za istraživanje stvorit će sliku o dobro informiranom timu koji je svjestan svih svojih kvaliteta.

5. Četvrtak je nova subota! Tako bar tvrde svjetski trendsetteri, a u ovom slučaju to bi mogla biti prilika da se vaši zaposlenici zbliže i na privatnoj razini. Iako se na prvi pogled međuljudski odnosi ne čine presudnima, nedavno je istraživanje pokazalo kako su jedan od glavnih razloga zašto zaposlenici ostaju na poslu, upravo prijateljstva stvorena na radnom mjestu.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Rutine kojima se bavite vikendom mogu utjecati na vašu uspješnost i produktivnost u tjednu koji je pred vama.

Novosti

Velika većina građana (70%) koji su sudjelovali u istraživanju ima 'klasično' radno vrijeme - 5 dana u tjednu, odnosno 40 sati tjedno. 

Komentari

Ima li lijeka za bolju komunikaciju među generacijama ili ćemo si lijepiti epitete i ne poduzimati ništa

Lifestyle

Zahtjevi za efikasnošću na poslu stvorili su pogrešne predstave o tome što zaista znači produktivan radni dan, zbog čega mnogo ljudi misli da je...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.