Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Cijene novogradnje više od lanjskih

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su srpanjske cijene novogradnje bile 3,4 posto više no lani, te 7,6 posto više no u istom mjesecu 2018. godine, a njihove su mjesečne vrijednosti u prosjeku porasle za 1 posto.

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su srpanjske cijene novogradnje bile 3,4 posto više no lani, te 7,6 posto više no u istom mjesecu 2018. godine, a njihove su mjesečne vrijednosti u prosjeku porasle za 1 posto.

Među gradovima koji su obuhvaćeni ovim istraživanjem, najpovoljnija je novogradnja na Crozilla.com oglašavana u Osijeku u kojem su se tražene cijene kretale do 1700 eura po kvadratu, a moglo ih se pronaći i po cijenama od oko 1000 eura.

Cijene najluksuznijih kvadrata idu i preko 3.000 eura

Prosječne oglašavane cijene novogradnje u srpnju su se na oglasniku Crozilla.com kretale od 1256 eura koliko se tražilo u Osijeku. Tamošnje su cijene od lanjskih bile 8,3 posto više, no u odnosu na mjesec ranije zabilježen je blagi pad od 0,2 posto.

Niže godišnje vrijednosti od 3,6 posto zabilježene su u Varaždinu gdje se za novogradnju u prosjeku tražilo 1304 eura.

U Zagrebu je kvadrat novogradnje na oglasniku Crozilla.com u prosjeku oglašavan po cijeni 2188 eura što je 0,6 posto veći iznos no prošle godine.

U većini gradova uz more cijena novogradnje viša je od 2000 eura po kvadratu, no povoljnije prilike za kupnju novog stana na Jadranu ipak se mogu naći u jednom gradu, a to je Senj.
Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako se za kvadrat tamošnje novogradnje u prosjeku tražilo 1718 eura, što je 3,7 posto više no lani.

Oko 2 posto više nego u istom mjesecu prošle godine oglašavana je u srpnju novogradnja u Puli, gdje se za kvadratni metar u prosjeku tražilo 2012 eura, te u Poreču gdje je prosječna cijena iznosila 2055 eura.

Mjesečni porast od 0,3 posto zabilježen je u Zadru i Šibeniku. Prosječna cijena kvadrata zadarske novogradnje na oglasniku Crozilla.com iznosila je 2146 eura, što je 1,1 posto više no lani. Šibenik, pak, bilježi nešto niže godišnje vrijednosti u visini od 1,4 posto, a srpanjska cijena iznosila je 2322 eura po metru kvadratnom.

Prosječne cijene kvadrata novogradnje veće od 3000 eura u srpnju su na oglasniku Crozilla.com zabilježene u Splitu, Dubrovniku i Opatiji. Najviše vrijednosti u navedenim gradovima dosežu najluksuznije uređeni stanovi na najboljim lokacijama, točnije u prvom redu uz more.

U Splitu se za kvadratni metar novih stanova u prosjeku tražilo 3006 eura što je 0,6 posto više no mjesec ranije, te 7 posto više no lani.
Najviše vrijednosti novogradnje u srpnju su na oglasniku Crozilla.com zabilježene u Opatiji gdje se za kvadratni metar u prosjeku tražio 3681 euro. Tamošnje su cijene bile 0,5 posto više no mjesec ranije i 6,5 posto više no lani.


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.