Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Čikat u finalu Lighting Design Awarda

Projekt morske rasvjete uvale Čikat plasirao se u finale najprestižnije nagrade na svijetu za rasvjetu Lighting Design Awarda 2016. u kategoriji najboljeg dizajna rasvjete javnog prostora. Uvala Čikat, uz prirodnu ljepotu, postala je prepoznatljiva i po posebnoj svjetlosnoj instalaciji morske rasvjete za čiji je dizajn, zajedno sa svojim timom, zaslužan hrvatski dizajner rasvjete Dean Skira.

Nakon prošlogodišnjeg osvajanja prve nagrade za proizvod godine u kategoriji LED rješenja, ovo je iduće veliko međunarodno priznanje koje je Jadranka Grupa ostvarila u suradnji s hrvatskim dizajnerom rasvjete za investicijski projekt uvale Čikat.

Novo međunarodno priznanje posebno nas raduje jer su time postali prepoznati naš rad i trud tijekom cijele godine koji se, osim na hotel Bellevue, odnose i na uvalu Čikat, ali i cijelu lošinjsku zajednicu. Iznimno puno pozitivnih reakcija gostiju našeg hotela, brojne nagrade, među kojima i novo međunarodno priznanje od strane struke, čini dodatnu vrijednost u investicijskom ciklusu Jadranka Grupe u zonu Čikat”, istaknuo je član Uprave Jadranka Grupe, Goran Filipović.

Međunarodno priznati hrvatski dizajner Dean Skira dao je svoj doprinos dizajnom ove svjetlosne instalacije prirodnoj ljepoti uvale Čikat. Osim po suvremenoj svjetlosnoj instalaciji i neospornoj prirodnoj ljepoti, uvala Čikat postala je poznata i kao prva uvala s ponudom i uslugom na razini pet zvjezdica što je realizirano u prošlogodišnjem investicijskom ciklusu Jadranka Grupe. Nakon hotela Bellevue, investicije su se nastavile i na projektima rekonstrukcije boutique hotela Alhambra i vile Hortensia na razinu od pet zvjezdica, čime je investicijski ciklus u zoni Čikat, najluksuznijoj zoni na Lošinju, postao okosnicom lošinjskog turizma i izvan turističke sezone.

Jadranka Grupa samo je prošle godine investirala više od 51 milijun eura i time uspješno zaokružila važan dio svog investicijskog ciklusa. Završetkom druge faze uređenja uvale Čikat, prve uvale s premium ponudom i uslugom, rekonstrukcijom prestižne vile Hortensie te boutique hotela Alhambra i vile Auguste na razinu od pet zvjezdica i nastavkom investicijskih ulaganja učinjen je značajan napredak u pozicioniranju Lošinja kao top turističke destinacije.

 


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.