Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

CineStar i Bernays stipendiraju buduće PR stručnjake

Blitz-CineStar, najveći kinoprikazivač u regiji i Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment u sklopu natječaja „U CineStaru uživaj, na Bernaysu studiraj!“ dodijelit će ukupno pet stipendija za preddiplomski i diplomski studij.

Blitz-CineStar, najveći kinoprikazivač u regiji i Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment u sklopu natječaja „U CineStaru uživaj, na Bernaysu studiraj!“ dodijelit će ukupno pet stipendija za preddiplomski i diplomski studij.

Zahvaljujući ovom natječaju, kandidati će imati priliku spojiti ugodno s korisnim, odnosno gledanjem najnovijih filmskih ostvarenja i rješavanjem komunikacijskih zadataka osigurati si vrhunsko besplatno obrazovanje na vodećoj hrvatskoj visokoobrazovnoj instituciji u području komunikacijskog menadžmenta.

Nagradni natječaj „U CineStaru uživaj, na Bernaysu studiraj!“ prilika je svim maturantima i prvostupnicima, ali i onima koju su već prethodno završili srednjoškolsko obrazovanje i nisu upisali fakultet, te onima koji žele dodatno obrazovanje, da tijekom dva selekcijska kruga demonstriraju svoje kreativne i komunikacijske vještine te dokažu zašto su baš oni idealni kandidati za osvajanje ove vrijedne nagrade. Prvi krug nagradnog natječaja traje od 22. svibnja do 15. srpnja, a već 17. srpnja počinje drugi krug koji će završiti 19. srpnja velikim finalnim događajem u Gold Class dvorani u CineStaru Arena IMAX gdje će finalisti pred stručnim žirijem prezentirati svoje radove.

„Ovaj natječaj omogućava svim budućim studentima da se obrazuju prema potrebama tržišta rada, odnosno da odmah nakon studija mogu stečeno znanje primijeniti u praksi. Zadaci kreirani u suradnji sa CineStarom su istovremeno zanimljivi, ali i stručni te omogućavaju kandidatima da se već tijekom selekcijskih krugova iskušaju u jednom segmentu komunikacijskog menadžmenta. CineStar je pritom idealan partner natječaja budući da je odlazak u kino brojnim mladim ljudima omiljeni oblik zabave, a studiranje mora biti zabavno, ali istovremeno kvalitetno i ozbiljno.“ , istaknuo je dekan Bernaysa mr.sc. Damir Jugo.

„Vjerujemo da će ovaj natječaj biti vrlo interesantan našim posjetiteljima jer si uz omiljenu zabavu i samo dva zadatka mogu sami osigurati potpuno besplatno školovanje što je danas vrlo vrijedna nagrada i CineStar je ponosan što je možemo ponuditi našim posjetiteljima! Svi filmovi koji su navedeni u natječaju su novi filmovi koji nam tek dolaze u kina i svi su drugačiji za komunikaciju. Naša usluga kartice za studente je već jako dugo vrlo popularna i ako ju netko uspije unaprijediti to je zasigurno kandidat pred kojim je odlična karijera komunikacijskog stručnjaka.“, izjavio je Damir Milinić, član Uprave Blitz-CineStara.

Prijave na natječaj bit će otvorene 15. svibnja 2014. na službenim stranicama CineStara, www.blitz-cinestar.hr, i Bernaysa, www.bernays.hr.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.