Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

CineStar implementira novu 12-kanalnu tehnologiju zvuka

Nova 12-kanalna tehnologija zvuka upravo se implementira u IMAX dvoranu u CineStaru Arena Zagreb te će od 19. rujna biti u punoj funkciji. Ista uključuje nove bočne i stropne kanale/zvučnike, kako bi se pružio veći dinamički raspon i preciznost vrhunskog zvuka, odnosno zvuk koji možete osjetiti u punoj snazi.

Kristalno čista slika, laserski precizan digitalni zvuk, najoštriji 3D, elementi su savršenog doživljaja filma koji se može iskusiti samo u IMAX dvorani. Nova zvučna 12-kanalna tehnologija uz to sada donosi 10 puta snažniji dinamički raspon zvuka. Eksplozija ili šapat na uho, svaki ton je jednostavno čišći u IMAXU. Kombinacija perfektno podešenog, integriranog zvučnog sistema i preciznih zvučnika isporučuje tako nevjerojatno precizan zvuk koji bi, slikovito rečeno, mogao ustrijeliti sitnu metu na 100 metara.

IMAX je najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu, tako da se danas filmovi za IMAX kina snimaju na poseban način, posebnim kamerama i iz posebnih kutova. Ljubitelji IMAXA znaju da je ovo nezaboravno i neusporedivo filmsko iskustvo.

Najnovijim tehnološkim upgradeom zvuka, IMAX vas zapravo podsjeća da ne postoji ništa poput puke veličine IMAX-a. Nova 12-kanalna tehnologija zvuka upravo se implementira u IMAX dvoranu u CineStaru Arena Zagreb te će od 19. rujna biti u punoj funkciji. Ista uključuje nove bočne i stropne kanale/zvučnike, kako bi se pružio veći dinamički raspon i preciznost vrhunskog zvuka, odnosno zvuk koji možete osjetiti u punoj snazi. Nova zvučna 12-kanalna tehnologija, za razliku od stare 5-kanalne, pruža još veću snagu i preciznost za vrhunsko audio uranjanje. Zvuk je nadograđen na 12 diskretnih kanala plus sub-bass, a uključuje i dodatne bočne kanale, kao i nove stropne kanale koji će poboljšati sposobnost sustava da pozicionira zvukove oko publike i dodatno osigura da je svako sjedalo najbolje u IMAX dvorani.

IMAX tako kontrolira svaki segment zvučnog iskustva publike. U IMAX dvorani nisu samo slika i veličina ekrana ti koji oduzimaju dah. IMAX zvučni sistem publiku vodi  kroz dinamičan i snažan zvuk.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.