CineStar implementira novu 12-kanalnu tehnologiju zvuka

Kristalno čista slika, laserski precizan digitalni zvuk, najoštriji 3D, elementi su savršenog doživljaja filma koji se može iskusiti samo u IMAX dvorani. Nova zvučna 12-kanalna tehnologija uz to sada donosi 10 puta snažniji dinamički raspon zvuka. Eksplozija ili šapat na uho, svaki ton je jednostavno čišći u IMAXU. Kombinacija perfektno podešenog, integriranog zvučnog sistema i preciznih zvučnika isporučuje tako nevjerojatno precizan zvuk koji bi, slikovito rečeno, mogao ustrijeliti sitnu metu na 100 metara.

IMAX je najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu, tako da se danas filmovi za IMAX kina snimaju na poseban način, posebnim kamerama i iz posebnih kutova. Ljubitelji IMAXA znaju da je ovo nezaboravno i neusporedivo filmsko iskustvo.

Najnovijim tehnološkim upgradeom zvuka, IMAX vas zapravo podsjeća da ne postoji ništa poput puke veličine IMAX-a. Nova 12-kanalna tehnologija zvuka upravo se implementira u IMAX dvoranu u CineStaru Arena Zagreb te će od 19. rujna biti u punoj funkciji. Ista uključuje nove bočne i stropne kanale/zvučnike, kako bi se pružio veći dinamički raspon i preciznost vrhunskog zvuka, odnosno zvuk koji možete osjetiti u punoj snazi. Nova zvučna 12-kanalna tehnologija, za razliku od stare 5-kanalne, pruža još veću snagu i preciznost za vrhunsko audio uranjanje. Zvuk je nadograđen na 12 diskretnih kanala plus sub-bass, a uključuje i dodatne bočne kanale, kao i nove stropne kanale koji će poboljšati sposobnost sustava da pozicionira zvukove oko publike i dodatno osigura da je svako sjedalo najbolje u IMAX dvorani.

IMAX tako kontrolira svaki segment zvučnog iskustva publike. U IMAX dvorani nisu samo slika i veličina ekrana ti koji oduzimaju dah. IMAX zvučni sistem publiku vodi  kroz dinamičan i snažan zvuk.

Podijeli

Odgovori

Top