Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

City Center one nastavlja s projektom City Street Art

City Center one East, West i Split te dva zagrebačka kvarta lokacije su koje trebaju posjetiti svi ljubitelji ulične umjetnosti. I svi oni koji će to tek postati.

Ulična umjetnost privlači sve veću pozornost, ponajprije zahvaljujući sjajnim inicijativama, kako pojedinaca, tako i brendova. Jedan od njih je i City Center one, čiji je projekt ‘City Street Art’ svoju premijeru doživio krajem ljeta prošle godine u Splitu. Osmišljen je s ciljem ‘oživljavanja’ odabranih zidnih površina u garažama i na ulazima u sam Centar, a sve kako bi posjetiteljima približili ovu, ponešto drugačiju vrstu umjetnosti i uljepšali svaki njihov posjet City Centeru one.

Volovčica

‘City Street Art’ preselio je nedavno u metropolu, gdje je podignut na višu razinu. Naime, ovoga puta su, uz 10 odabranih oslikanih površina u City Centeru one East i West, u samom gradu napravljena dva velika murala na dvije stambene zgrade. Tako je mural u Španskom zauzeo 130 kvadrata, a onaj u istočnom dijelu grada, na Volovčici, čak 170 kvadrata zgrade. Oslikavanje je bilo zahtjevno i izazovno, ali i izuzetno zanimljivo i atraktivno, kako samim umjetnicima, poznatim imenima domaće graffiti scene, tako i stanarima spomenutih kvartova.

„Naša je želja bila približiti se susjedima, našim vjernim posjetiteljima, i pokloniti im originalan, veseli, šareni vizual koji će krasiti njihov kvart. Povjerenje smo i ovaj put dali izvrsnoj ekipi iz kolektiva Graffiti na gradele, koji su napravili fenomenalan posao. Oduševljeni smo količinom pozitivnih komentara te vjerujemo kako našoj priči u kvartovima ovdje nije kraj“ , izjavili su iz City Centera one.

Ulična umjetnost pretvara gradove, ulice i zidove u velike galerije na otvorenom. Vraća osmijeh ljudima na lice, budi znatiželju i poziva da, makar na trenutak, zastanemo i uživamo u toj divnoj i neuobičajenoj vrsti umjetnosti. City Center one East, West i Split te dva zagrebačka kvarta lokacije su koje trebaju posjetiti svi ljubitelji ulične umjetnosti. I svi oni koji će to tek postati.

A kako su nastali ovi impozantni murali i oslikane površine u City Centeru one pogledajte u videu – City Street Art Zagreb

Foto: Hrvoje Baudoin

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.