Crni Petak uz Pepco i Kik – Opremite se za nadolazeću zimsku sezonu

Ljeto je već odavno prošlo, te je jesen došla u svojem punom zamahu. Nije li vrijeme da pripremite svoju garderobu za nadolazeću zimu?

Priprema garderobe za zimsku sezonu započinje tijekom jeseni, pogotovo kada vidite što ste nosili prošle zime. Tijekom reorganizacije vaše garderobe, vjerojatno ste uvidjeli da će trebati uvesti neke promjene. No, pripreme za zimsku sezonu nisu tako jednostavne kako se na prvu čine!

Priprema garderobe za zimsku sezonu zahtijeva od svakoga potrošača dodatno vrijeme i napore, kao i novac. Svoj ormar trebate napuniti odjećom poput udobnih džempera, kaputa, kapa, jakni, i pregršt ostale odjeće.

Ako je novac u pitanju, imamo dobru vijest za vas! Jeste li čuli za Crni Petak u Hrvatskoj? Tijekom Crnog Petka uopće nije rijetko vidjeti ogromne popuste na pregršt proizvoda, uključujući i na zimsku odjeću! Neki od dućana odjeće nemaju posebne ponude za Crni Petak, no akcijske cijene se svakako mogu naći na svakodnevnoj bazi.

Crni Petak je svakako dan kada ćete naći najbolje ponude za zimsku garderobu, na vama je da uberete tu priliku unaprijed! Planiranje unaprijed je uvijek rezultiralo pozitivnim rezultatima. Istu tu činjenicu možete primijeniti i na nadogradnju zimske garderobe!

Koji dućani imaju trenutno najbolje ponude za Crni Petak, barem što se tiče zimske garderobe?

Pepco ponuda zimske garderobe

Lanac diskontnih trgovina, Pepco, primarno orijentira svoju ponudu na odjeću za cijelu obitelj. Pepco je za dotični Black Friday prošle godine nudio ogromne popuste na zimske jakne, džempere i kape, te su se pokazali kao jedan od najboljih odabira kada vam treba nadopuna zimske garderobe za nisku cijenu.

Trenutni Pepco katalog je pun odjeće za toplu jesen, koju možete upotrijebiti i tijekom zime. Jedan od najistaknutijih komada odjeće u Pepco je svakako ugodan džemper izrađen od pletiva ugodnim na dodir, kojeg možete dobiti s V izrezom ili velikim ovratnikom. Isto tako je dostupan u veličinama od S – XXL. Možete ga kupiti za čak 49,90 kuna! Tako barem kaže Pepco katalog.

Pepco će za Black Friday pripremiti i vašu djecu! U trenutnoj ponudi se nalazi zimska jakna s kapuljačom za male klince i klinceze veličine 80 – 98 cm za 89,90 kuna! Isto tako, da dopunite komplet možete pronaći i kape i šalove koji zajedno koštaju 36 kuna!

Provjerite atraktivnu ponudu zimske garderobe u Kik-u

KiK je dosta mlad trgovački lanac koji pokazuje da se na popustima i niskim cijenama može zasnivati cjelokupno poslovanje. Isto tako kao i Pepco, prošle su zime ponudili ogromne popuste na zimsku odjeću te su zbog toga i zabilježili zavidne prodajne rezultate.

Trenutni KiK katalog je već pun odjeće koja će pripremiti vas i vaše najmilije za jesen i zimu. Ono što bi istaknuli s njihovog trenutnog kataloga koji vrijedi od 9. listopada su pletene veste i puloveri za 89,90 kuna te ženske jakne veličine 36-48 za samo 169,90 kuna.

KiK priprema i vašu djecu za zimu! U trenutnoj ponudi možete naći jakne za muške i ženske bebe za 89,90 kuna. KiK katalog nudi još ponuda za zimsku garderobu, no mi bismo istaknuli ovih nekoliko.

Koju ćete vi odjeću nabaviti za sebe i vaše najdraže da ih pripremite za zimsku sezonu?

 

Podijeli

Odgovori

Top