Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

CroAGRO sajam kakav poljoprivreda zaslužuje

U terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

U terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Kroz četiri dana održavanja sajma Zagrebačkim velesajmom zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, konzerviranje te skladištenje nakon berbe do sadnih materijala, različitih vrsta sjemenja i materijala za zaštitu bilja na više od 16.000 m2 izložbenog prostora.

CroAGRO je jedini poljoprivredni sajam u Hrvatskoj koji se održava u zatvorenim, grijanim i uređenim prostorima, a o velikom interesu izlagača najbolje govori činjenica da će se održati u čak 8 paviljona (6, 7, 7a, 8, 8a, 9, 11a, 11d).

Nacionalni i središnji sajam ove tematike prezentirat će visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja.

Posjetitelje, uz bogat izlagački segment, očekuju popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera uz prezentaciju lokalnih, kulturnih i gastronomskih događaja hrvatskih županija i turističkih zajednica gradova.

Veliku pažnju posvetili smo stručnom programu koji će se odvijati na pet pozornica, a od kojeg izdvajamo okrugle stolove Agronomskog fakulteta iz Zagreba s temama Kvaliteta hrane, Urbana poljoprivreda, Obnovljivi izvori energije i Emisijske kvote stakleničkih plinova kao i aktualne teme Funkcionalna hrana, Zeleni plan i održiva poljoprivreda te Budućnost organo-mineralnih gnojiva u organizaciji Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka.

Kako postati stručnjak u poljoprivredi pobrinut će se srednje strukovne škole i fakulteti, a koji će se promovirati i predstavljati budućim polaznicima kroz stručna predavanja.

U istom terminu održat će se i tematski srodni Sajmovi hrane i zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži. Ovi se sajmovi osim bogatim izlagačkim segmentom ističu kvalitetnim popratnim programom, skupovima, konferencijama i radionicama.

CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja važna su platforma u predstavljanju svih tema iz područja poljoprivrede, hrane i zdravog načina života te su svojom prepoznatljivošću svrstani u sam vrh ovakvih tematskih događaja što potvrđuje i važno institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Podršku sajmovima dala je Hrvatska poljoprivredna komora.

Radujemo se susretu s vama od 1. do 4. prosinca.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Pročitajte još:

Ekonomija

Direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša zaželjela je dobrodošlicu na sajmove koji su okupili sve najbolje iz poljoprivrede, i koji na svojevrstan način znače veliki...

Marketing i prodaja

Paviljonima Zagrebačkog velesajma ponovo će zavladati moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji...

Ekonomija

Obilježavanje jubileja Zagrebačkog velesajma započinje već početkom drugog polugodišta 2018., nastavit će se u svim mjesecima 2019. da bi se središnja svečanost održala 14.11.2019....

Ekonomija

Sajamska industrija dobila je svoj dan –  08. lipnja kada se obilježava u cijelom svijetu Global Exhibitions Day ili Dan sajamske industrije. Za tu...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.