Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Croatia osiguranje lansiralo novi digitalni projekt – Koreqt

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni osigurateljni lider koji posluje u sastavu Adris grupe, lansiralo je Koreqt, naprednu digitalnu platformu za usporedbu i odabir proizvoda i usluga.

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni osigurateljni lider koji posluje u sastavu Adris grupe, lansiralo je Koreqt, naprednu digitalnu platformu za usporedbu i odabir proizvoda i usluga. Riječ je o projektu koji ide u korak s rastućim trendom online kupovine te korisnicima omogućuje kvalitetniju potragu za uslugama i proizvodima, ali i jednostavniju usporedbu cijena i ponude različitih partnera.

Zbog sve većeg izbora proizvoda u web trgovinama izuzetno je teško usporediti njihove karakteristike i cijene. Stoga je Croatia osiguranje, prepoznavši potrebe tržišta, lansiralo Koreqt koji korisnicima pojednostavljuje i olakšava proces odabira i kupnje, a partnerima omogućuje priliku za brži rast i razvoj njihovog poslovanja.

„E-commerce je brzo rastuća industrija u kojoj ima još puno prostora za bolje korisničko iskustvo. S obzirom na činjenicu da imamo izvrstan tim koji je izuzetno uspješno implementirao i vodi digitalne projekte u osiguranju, vrijeme je da naše znanje prenesemo i na druge industrije. Ovaj iskorak za kompaniju stvara novu vrijednost i u skladu je s digitalizacijom u koju kontinuirano već godinama ulažemo“, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Online kupnja postala je svakodnevica i uobičajen način kupovine, a pregled ponuda i pogodnosti s papira je prešao na web. Podaci Insider Intelligencea pokazuju kako je u  2023. godini čak 2,64 milijarde ljudi  kupovalo online, što je gotovo trećina svjetske populacije, a  broj kupaca kontinuirano raste. Lani je u svijetu bilo 80 milijuna više digitalnih kupaca nego što ih je bilo 2022. godine, što je povećanje od 3,1 posto u odnosu na prethodnu godinu.

Hrvatska pritom prati svjetske trendove. Prema posljednjem istraživanju udruge eCommerce Hrvatska, 45,8 posto hrvatskih kupaca kupuje u online kanalu jednom ili više puta mjesečno. Samo u 2023. godini broj online kupaca koji kupuju svaki dan povećao se čak četiri puta u odnosu na 2022. Pritom je važno naglasiti da Hrvati više od prosjeka Europske unije istražuju ponude i popuste tražeći povoljniju opciju, pokazalo je istraživanje DPD Croatia.

“Raste potreba tržišta za online informiranjem u procesu kupovine, a raste i  broj kompanija koje digitalno prodaju svoje proizvode i usluge. Korisnici sve više cijene svoje vrijeme te očekuju jednostavan, brz i pametan  proces usporedbe i odabira proizvoda i usluga. I upravo im to Koreqt omogućuje. Kao i kod  većine digitalnih proizvoda, ovo je tek prva faza platforme. Ona će u budućnosti širiti svoj portfelj partnera, proizvoda i usluga kako bi korisnici imali što bolju, pregledniju i veću ponudu.  Iako Koreqt trenutno djeluje samo na području Hrvatske, dugoročna vizija je da Koreqt postane go-to regionalna platforma za usporedbu te kupnju proizvoda“, ističe Ana Zovko, direktorica Sektora za digitalni razvoj u Croatia osiguranju.

S ciljem da postane idealan partner i vodeća platforma za  kupovinu usluga i proizvoda, Koreqt je okupio tim stručnjaka iz različitih područja djelovanja na čijem čelu je Marijana Dumančić. “Ono što je Koreqt timu zajedničko s korisnicima jest da izuzetno cijenimo svoje vrijeme i novac. Činimo sve što možemo da ih ne trošimo uzalud. Naročito ne na odabir proizvoda i usluga. Koreqt postoji zato što znamo da nismo jedini koji tako razmišljaju. Na većini stranica ovog tipa, opisi proizvoda su često nerazumljivi, stoga smo stavili maksimalan naglasak na točnost opisa proizvoda kako bi klijent znao što odabrati. Osim toga, Koreqt odlikuje jednostavna i intuitivna pretraga proizvoda koja štedi vrijeme, a cijela platforma je bazirana na najnovijim tehnologijama s jasnom navigacijom i atraktivnim dizajnom”, navodi Dumančić.

Koreqt se kontinuirano nadograđuje s novim proizvodima, uslugama i partnerima, a kako platforma izgleda pogledajte na LINKU.


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.