Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Croatian Quants Day – kada matematika postaje ekonomija

Na matematičkom odjelu PMF-a u Zagrebu 9.travnja, održat će se treća mađunarodna konferencija posvećena primjeni kvantitativnih metoda u financijama, “Croatian Quants Day”. Gost predavač bit će jedan od najpoznatijih svjetskih znanstvenika na polju stohastičkih metoda, prof Philip Protter sa Sveučilišta Cornell.

Na matematičkom odjelu PMF-a u Zagrebu 9.travnja, održat će se treća mađunarodna konferencija posvećena primjeni kvantitativnih metoda u financijama, "Croatian Quants Day". Gost predavač bit će jedan od najpoznatijih svjetskih znanstvenika na polju stohastičkih metoda, prof Philip Protter sa Sveučilišta Cornell.

Konferencija predstavlja suvremene kvantitativne metode u primjeni, s posebnim naglaskom na financijski sektor.

Protter kao predavač

Tijekom prethodne dvije godine na konferenciji je sudjelovao veći broj domaćih i stranih predavača, a ove godine će predavanje održati jedan od najpoznatijih svjetskih profesora koji se bavi primjenom stohastičkih metoda u financijama, prof. Philip Protter.

Na ovoj regionalnoj konferenciji govorit će stručnjaci iz realnog sektora jednako kao i iz akademske zajednice. Konferencija počinje 9. travnja, a detalje o konferenciji možete saznati ovdje.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Renata Vlahović Kruc, profesorica matematike i doktorica znanosti, jedna je od onih koja je svoja maštanja iz djetinjstva i ostvarila.

Lifestyle

Hrvatsko matematičko društvo organizira manifestaciju Večer matematike koja se od 2013. godine održava prvog četvrtka u prosincu diljem Hrvatske.

Edukacija

Photomath je besplatna aplikacija, koja je jednostavna za upotrebu i koja djeluje kao digitalni instruktor matematike.

Lifestyle

Čitava znanstvena grana – kognitivna znanost proučava rad mozga i procese koji se odvijaju kao posljedica učenja. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.