Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Cybersecurity konferencija Alert u Zagrebu okuplja domaće i međunarodne stručnjake

Konferencija o cyber sigurnosti „Alert“ održat će se u srijedu, 26. listopada, u Zagrebu te će okupiti domaće i međunarodne stručnjake i kompanije iz područja kibernetičke sigurnosti koji će podijeliti najbolja iskustva i prakse te otvoriti nove teme.

Konferencija o cyber sigurnostiAlert“ održat će se u srijedu, 26. listopada, u Zagrebu te će okupiti domaće i međunarodne stručnjake i kompanije iz područja kibernetičke sigurnosti koji će podijeliti najbolja iskustva i prakse te otvoriti nove teme. Sve sudionike očekuju zanimljiva predavanja i paneli, kao i jedinstvena prilika za razmjenu iskustava.

Keynote predavanje održat će Cristina Abrigo, voditeljica CE&EE digitalne sigurnosti Unicredit grupe. Uz predavanje Clausa Senglera iz Europske centralne banke i domaćih stručnjaka okupljeni će moći saznati više o tome kako ostati sigurni u post-kvantoj eri te koje su navike nacije kada je riječ o sigurnosti mobilnih aplikacija, što će otkriti istraživanje provedeno u suradnji s agencijom Ipsos.

„Alert“ organizira IT kompanija ASEE (Asseco SEE) s partnerima i4P informatics, MBCom technologies i Mircoblinkom, a cjelokupni program konferencije dostupan je na linku.   

ASEE je jedna od najvećih IT kompanija u Europi na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale, uključujući financijski sektor, industriju plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u okviru područja paymenta nudi pod imenom Payten. ASEE Grupa posluje u 23 zemlje i zapošljava preko 3.000 ljudi diljem svijeta.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.