Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Cybersecurity konferencija Alert u Zagrebu okuplja domaće i međunarodne stručnjake

Konferencija o cyber sigurnosti „Alert“ održat će se u srijedu, 26. listopada, u Zagrebu te će okupiti domaće i međunarodne stručnjake i kompanije iz područja kibernetičke sigurnosti koji će podijeliti najbolja iskustva i prakse te otvoriti nove teme.

Konferencija o cyber sigurnostiAlert“ održat će se u srijedu, 26. listopada, u Zagrebu te će okupiti domaće i međunarodne stručnjake i kompanije iz područja kibernetičke sigurnosti koji će podijeliti najbolja iskustva i prakse te otvoriti nove teme. Sve sudionike očekuju zanimljiva predavanja i paneli, kao i jedinstvena prilika za razmjenu iskustava.

Keynote predavanje održat će Cristina Abrigo, voditeljica CE&EE digitalne sigurnosti Unicredit grupe. Uz predavanje Clausa Senglera iz Europske centralne banke i domaćih stručnjaka okupljeni će moći saznati više o tome kako ostati sigurni u post-kvantoj eri te koje su navike nacije kada je riječ o sigurnosti mobilnih aplikacija, što će otkriti istraživanje provedeno u suradnji s agencijom Ipsos.

„Alert“ organizira IT kompanija ASEE (Asseco SEE) s partnerima i4P informatics, MBCom technologies i Mircoblinkom, a cjelokupni program konferencije dostupan je na linku.   

ASEE je jedna od najvećih IT kompanija u Europi na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale, uključujući financijski sektor, industriju plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u okviru područja paymenta nudi pod imenom Payten. ASEE Grupa posluje u 23 zemlje i zapošljava preko 3.000 ljudi diljem svijeta.

Pročitajte još:

Ekonomija

Došlo je vrijeme kada se svaka tvrtka ili organizacija treba braniti, kao i stvoriti kulturu sigurnosti te modernizirati svoj pristup kako bi osigurala svoju...

Poduzeća

Prema projekcijama u iduće dvije godine nedostajat će 3,5 milijuna stručnjaka za cyber sigurnost.

Novosti

Kibernetička sigurnost se na strateškoj upravljačkoj razini u svim obuhvaćenim sektorima gospodarstva, a posebno u industriji, pokazala kao veći izazov od same održivosti, koju...

Ljudski resursi

Rad od ponedjeljka do petka u uredu postaje prošlost, a tvrtke s visokim prihodima ubrzano prihvaćaju hibridne modele rada.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.