Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Daimler širi tvornicu u Mađarskoj s ciljem udvostručenja proizvodnje

Kompanija je u gradnju te tvornice uložila 800 milijuna eura a njezino ulaganje spada među najveća inozemna ulaganja u Mađarskoj u zadnjih nekoliko godina. Plan je do 2015. proizvoditi 300.000 vozila.

Kompanija je u gradnju te tvornice uložila 800 milijuna eura a njezino ulaganje spada među najveća inozemna ulaganja u Mađarskoj u zadnjih nekoliko godina. Plan je do 2015. proizvoditi 300.000 vozila.

Njemački Daimler planira proširiti tvornicu automobila u Mađarskoj i udvostručiti godišnju proizvodnju na 300.000 vozila do 2015., objavile su u četvrtak poslovne novine Napi Gazdasag, pozivajući se na tri anonimna upućena izvora.

Daimlerova tvornica u mađarskom Kecskemetu započela je komercijalnu proizvodnju B klase automobila u ožujku 2012. Kompanija je u gradnju te tvornice uložila 800 milijuna eura a njezino ulaganje spada među najveća inozemna ulaganja u Mađarskoj u zadnjih nekoliko godina.

Mađarsko gospodarstvo jako se oslanja na izvoz i u drugom tromjesečju kliznulo je u recesiju. Daimlerovi pogoni i oni njegova konkurenta Audija od vitalne su važnosti s obzirom na prigušenu domaću potražnju.

Daimler je u ožujku najavio da će uz automobile B klase u tvornici u Kecskemetu od 2013. početi proizvoditi i novi model kupea.

Napi Gazdasag prenosi da je pokusna proizvodnja tog modela sa četiri vrata već počela.

Proširenje kapaciteta stajat će nekoliko desetaka milijardi forinti i Daimler je već kontaktirao mađarsku vladu u vezi s tim projektom. Mađarski Daimler nije mogao odmah komentirati tu informaciju, dok vlada nije bila dostupna za komentar.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.