Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dalmatinkama prezentiran Program poticanja ženskog poduzetništva

hup.hr
U Splitu održana je prezentacija Programa poticanja ženskog poduzetništva Small Business Support Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD SBS) koja provodi dvogodišnji program poticanja žena u poduzetništvu. Cilj programa je ojačati žene koje su već aktivne u poduzetništvu i motivirati one žene koje imaju interes ili ambiciju da pokrenu vlastiti posao. Usluge koje EBRD SBS nudi u sklopu ovog programa uključuju edukaciju, mentoring u suradnji s Cherie Blair Foundation-om, coaching i bespovratno sufinanciranje savjetodavnih usluga širokog spektra (sve osim pravnog savjeta i revizije).
Kako smo imali prilike čuti na prezentaciji, financiranje se pokazalo jednim od ključnih faktora za uspješan rast i razvoj tvrtki te je u tijeku finaliziranje kreditnih linija namijenjenih ženama poduzetnicama. Krediti će se plasirati preko partnerskih financijskih institucija u Hrvatskoj. Namjera je da se prema ženama ima holistički pristup i da se poduzetnici s kojom se uspostavi suradnja ponudi više usluga ovog programa kako bi tvrtka ostvarila što bolji učinak rasta.

EBRD SBS Program poticanja ženskog poduzetništva prezentirale su Renata Osrečki i Višnja Mrakovčić Supek.
Korisnice ovog programa mogu biti tvrtke u većinskom privatnom i hrvatskom vlasništvu gdje je menadžment u ženskim rukama. Osim postojećih tvrtki, javiti nam se mogu i početnice“ izjavila je Renata Osrečki. Nakon prezentacije, zainteresirane poduzetnice su imale prilike postavljati pitanja, a jedan dio se zadržao u individualnim razgovorima sa predavačicama.

Više na www.hup.hr


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.