Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dani hrvatskog turizma 24. i 25. listopada u Zadru

Tijekom ovogodišnjeg DHT-a, predstavnici domaćeg i međunarodnog turističkog sektora raspravljati će o ključnim temama u turizmu i razmijeniti vlastita iskustva.

Tijekom ovogodišnjeg DHT-a, predstavnici domaćeg i međunarodnog turističkog sektora raspravljati će o ključnim temama u turizmu i razmijeniti vlastita iskustva.

Središnji godišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), ove će godine biti održani 24. i 25. listopada 2013. godine u Zadru.

Tijekom ovogodišnjeg DHT-a, predstavnici domaćeg i međunarodnog turističkog sektora raspravljati će o ključnim temama u turizmu i razmijeniti vlastita iskustva. Također, na DHT-u će biti predstavljen nacrt Strateškog marketinškog plana hrvatskog turizma 2014.-2020. i programa razvoja DMO te održana prezentacija „Hrvatska arhitektura i dizajn u turizmu“. Tijekom događanja biti će održan i tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske.

Najboljima u akcijama Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radiotelevizije, i ove će godine biti dodijeljene nagrade i priznanja.

Više o programu DHT-a pronađite na web stranicama Ministarstva turizma: http://www.mint.hr/default.aspx?id=4846


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.