Digitalni Innovation Summit 2020: Izgradnja otpornije i održivije budućnosti

Schneider Electric poziva svoje partnere, klijente i suradnike na virtualni Summit o inovacijama 2020. koji će se održati na digitalnoj platformi 8. listopada 2020. od 13:45 sati.

Innovation Summit pruža jedinstvenu priliku zainteresiranima saznati više o digitalizaciji u različitim tržišnim segmentima, od energetike, zgradarstva, industrije ili podatkovnih centara te upravljanju energetskim i operativnim resursima, prema novopostavljenim zahtjevima okruženja, koji u prvi plan stavljaju samoodrživost, sigurnost, fleksibilnost i učinkovitost, ali i sve izraženije potrebe za daljinskim upravljanjem.

Kako se danas svijet mijenja velikom brzionom, velika je odgovornost na kompanijama koje moraju reagirati brže i odgovornije nego ikad prije. Iz tog razloga na virutalnom Summitu Schneider Electrica bit će otkrivene najbolje strategije i najnovije tehnologije koje će pomoći kompanijama napredak u novom normalnom.

Događaj će započeti uz uvodnu riječ predsjednika i izvršnog diretkora Schneider Electrica, Jean-Pascal Tricoara, koji će otkriti najnovije uvide o tržištu i inovacijama. Nakon toga sudionici će imati priliku odabrati između 20+ strateških radionica, sa 50+ govornika, te otkriti najnovija EcoStruxure™ rješenja, u 3D tehnologiji ili kroz posjetu virtualnom inovacijskom HUB-u.

Prijave na Innovation summit su otvorene te se možete registrirati putem linka -> https://www.se.com/ww/en/about-us/events/innovation-summit-world-tour.jsp

Podijeli

Odgovori

Top