Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Digitalni studentski ugovori

studentski ugovori

Hrvatski Telekom i Studentski centar Zagreb uspješno su završili projekt uspostave potpuno digitalnog procesa pripreme, provjere i obrade studentskih ugovora. Time je omogućena veća točnost i kontrola studentskih ugovora, unaprjeđenje poslovnih procesa subjekata, brža isplata sredstava, ali i poboljšanje korisničkog iskustva prvenstveno studenata, koji su odavno u all-digital svijetu.

Kao jedan od važnih koraka u sklopu e-Transformacije Hrvatskog Telekoma te unapređenja korisničkog iskustva i digitalizacije poslovnih procesa od njihova početka do kraja, HT je, u suradnji s dugogodišnjim partnerom Studentskim centrom Zagreb, digitalizirao proces administracije i razmjene studentskih ugovora, na način da se cjelokupna razmjena podataka odvija elektroničkim putem između svih sudionika poslovnog procesa.

Novim pristupom, tradicionalni papirni ugovor u više kopija, nastao davne 1957., prestaje biti osnovno sredstvo razmjene podatka. Sada se cjelokupna priprema i razmjena podataka između HT-a kao poslodavca, studenata kao posloprimaca te Studentskog centra Zagreb kao posrednika pri zapošljavanju studenata, odvija elektroničkim putem, uz potrebne pravne preduvjete te prilagodbu sustava HT-a i SC-a. Sama ovjera i  elektronička razmjena podataka omogućena je korištenjem naprednog elektroničkog potpisa te uz privolu studenata za razmjenom informacija digitalnim putem, u skladu sa zakonskim propisima RH.

Istodobno, Studentski centar Zagreb time potvrđuje svoju poziciju ne samo najvećeg već i tehnološki najnaprednijeg centra za studentski rad. Navedeni projekt ustupljen je i studentskim centrima u Osijeku, Splitu i Rijeci.

Pročitajte još:

Ekonomija

Hrvatski Telekom je desetu godinu zaredom partner najvećega tehnološkog spektakla u Hrvatskoj.

Poduzeća

Hrvatski Telekom je usredotočen na ulaganja u razvoj mrežne infrastrukture, osobito optičke i 5G mreže, koje su okosnice digitalizacije hrvatskog društva i gospodarstva.

DOP

Hrvatski Telekom je u sklopu božićne kampanje „Kako si?“ proveo nacionalno istraživanje o komunikacijskim navikama i koliko smo u kontaktu s našim bližnjima.

Poduzeća

Data Centar Hrvatskog Telekoma u Selskoj ulici u Zagrebu zadovoljio je najveće sigurnosne, tehnološke i industrijske standarde te dobio TIER III certifikat od UpTime...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.