Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Dodijeljena REXPO Best New Hotel Award 2017

REXPO HTL Day završio je dodjelom nagrade „REXPO Best New Hotel Award 2017“.

REXPO HTL Day u fokus od prvog izdanja REXPO sajma stavlja investicije u turizmu. Ove godine u programu naglasak je stavljen na potencijale i projekte razvoja luksuznog turizma u Alpe – Adria regiji, u segmentima luksuznih rezidencija, glampinga te najnovijih hotelskih projekata.

HTL Day  je organiziran u suradnji s PKF hotelexperts iz Beča čiji je direktor Sebastian Gruber uvodnim govorom pozdravio sudionike, a kao poseban partner istaknuti su Hard Rock Hotels čiji je potpredsjednik za razvoj hotela za područje Europe, Bliskog Istoka i Afrike, Josh Littman, ukazao na interes ovog poznatog svjetskog brenda za ulazak na tržište Hrvatske, ponajprije u Zagreb, Split i Dubrovnik.

Prvu panel diskusiju u sklopu drugog dana održavanja REXPO sajma organizirao je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a tema je bila korištenje obnovljivih izvora energije u turizmu. U diskusiji, u kojoj su sudjelovali predstavnici resornih ministarstava, Fonda, ali i investitora predstavljene su sve mogućnosti financiranja projekata te iskustva na realiziranim projektima koja pokazuju značajne mogućnosti energetskih ušteda.

Simone Micheli, jedno od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Europi, sudjelovao je u panelu posvećenom luksuznim nekretninama na Jadranu, a i u svojoj je prezentaciji naglasio važnost ulaganja u luksuzno opremanje smještajnih kapaciteta čime se generira interes klijentele visoke platežne moći.

Veliki interes izazvao je i panel o potencijalima razvoja glampinga na kojem je sudjelovao i  Marc van den Bosch, direktor, Canvas & Tent Ltd. Europe, jednog od najvećih proizvođača luksuznih šatora na svijetu te panel čija je tema bila razvoj hotela u regiji.

REXPO HTL Day završio je dodjelom nagrade „REXPO Best New Hotel Award 2017“.

U jakoj konkurenciji koju su činili finalisti, hotel Excelsior Dubrovnik i hotel Spirito Santo Palazzo Storico iz Rovinja, nagradu je osvojio TARČIN FOREST RESORT & SPA MGallery by Sofitel Sarajevo. Nagradu pobjedniku kao i prizanja finalistima uručio je predsjednik Udruženja hotelijera pri HGK i Predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, Ronald Korotaj.

Dodjelom nagrade zatvoren je sajam REXPO 2017.

Pročitajte još:

Ekonomija

Svake godine REXPO posjeti više od 1500 posjetitelja, a sajam je podijeljen na dio u kojem gradovi i tvrtke predstavljaju svoje projekte te forumski...

Ekonomija

Sedmi sajam investicijskih projekata REXPO okupit će brojne inozemne i domaće investitore te gospodarstvenike željne poslovnih prilika i suradnji.

Ekonomija

Sedmu godinu zaredom, 27. i 28. studenog, održat će se međunarodni sajam investicijskih projekata Rexpo.

Edukacija

Ovogodišnji REXPO dobrim dijelom bit će posvećen i gradovima koji u skoroj budućnosti smjeraju ostvarivanje velikih investicijskih projekata kako bi povećali kvalitetu življenja, ali...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.