Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Don Draper vam je uzor? Prijavite za posao marketingaša!

Ako vas navedene činjenice ne ‘plaše’ i spremni ste na izazove, prijavite se na neke od aktualnih natječaja.

Ako vas navedene činjenice ne 'plaše' i spremni ste na izazove, prijavite se na neke od aktualnih natječaja.

Iako se svijet marketinga koji prikazuje popularna serija ‘Mad Men’ uvelike promijenio, neke stvari su ostale iste. Raditi u marketingu je svakako izazovno, kreativno i dinamično. Istovremeno konkurencija je jaka, trendovi se rapidno mijenjaju, a uz vještine i radno iskustvo presudan je i online imidž.

Poslodavci očekuju visoku stručnu spremu i 2 godine relevantnog iskustva

U 2013. godini objavljeno je 595 oglasa u kategoriji ‘Marketing, PR i mediji’ na MojPosao portalu što je 12% manje nego 2012 godine. Najtraženije pozicije tijekom 2013. bile su asistent u marketingu, voditelj marketinga te specijalist marketinga.

Što se tiče kvalifikacija potrebnih za zaposlenje u većini oglasa je tražena visoka stručna sprema (66%), zatim srednja stručna sprema (30%). U 15% oglasa poslodavcima nije bitna stručna sprema.

U većini oglasa zahtjeva se prethodno radno iskustvo (54%) i to u trajanju 2 godine i 10 mjeseci, dok se u 46% oglasa ne zahtjeva prethodno radno iskustvo.

Što možete očekivati po pitanju plaće?

Prema podacima servisa MojaPlaća.hr prosječna mjesečna plaća u kategoriji ‘Marketing, PR i mediji’ iznosila je u 2013 godini 6.894,04 kune, što je 27% iznad prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj.

Prosječna mjesečna plaća u 2013. godini za asistenta u marketingu iznosila je 4.663,21 kune, što je 13% ispod prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj i čak 32% ispod prosječne mjesečne plaće kategorije.

Specijalisti u marketingu imaju prosječnu mjesečnu plaću u iznosu 6.668,02 kuna što je 24% iznad prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj te 3% ispod prosječne mjesečne plaće kategorije.

Prosječna mjesečna plaća voditelja marketinga je 63% iznad prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj te 28% iznad prosječne mjesečne plaće kategorije i iznosi 8.828,81 kuna.

Otvoreni natječaji:

Ako vas navedene činjenice ne ‘plaše’ i spremni ste na izazove, prijavite se na neke od aktualnih natječaja:

Krka-Farma zapošljava stručnog suradnika u marketingu, s područjem rada u Zagrebu i Osijeku. Ukoliko već imate radnog iskustva, prijavite se za oglas tvrtke Rudan koja je u potrazi za voditeljem odjela marketinga i odnosa s javnošću. Ako vam je ipak draži online od klasičnog marketinga, onda će vam svakako biti zanimljiv natječaj za SEO stručnjaka. Uvjete natječaja možete pronaći na linku.

Požurite s prijavama i sretno!


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.