Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Don Draper vam je uzor? Prijavite za posao marketingaša!

Ako vas navedene činjenice ne ‘plaše’ i spremni ste na izazove, prijavite se na neke od aktualnih natječaja.

Ako vas navedene činjenice ne 'plaše' i spremni ste na izazove, prijavite se na neke od aktualnih natječaja.

Iako se svijet marketinga koji prikazuje popularna serija ‘Mad Men’ uvelike promijenio, neke stvari su ostale iste. Raditi u marketingu je svakako izazovno, kreativno i dinamično. Istovremeno konkurencija je jaka, trendovi se rapidno mijenjaju, a uz vještine i radno iskustvo presudan je i online imidž.

Poslodavci očekuju visoku stručnu spremu i 2 godine relevantnog iskustva

U 2013. godini objavljeno je 595 oglasa u kategoriji ‘Marketing, PR i mediji’ na MojPosao portalu što je 12% manje nego 2012 godine. Najtraženije pozicije tijekom 2013. bile su asistent u marketingu, voditelj marketinga te specijalist marketinga.

Što se tiče kvalifikacija potrebnih za zaposlenje u većini oglasa je tražena visoka stručna sprema (66%), zatim srednja stručna sprema (30%). U 15% oglasa poslodavcima nije bitna stručna sprema.

U većini oglasa zahtjeva se prethodno radno iskustvo (54%) i to u trajanju 2 godine i 10 mjeseci, dok se u 46% oglasa ne zahtjeva prethodno radno iskustvo.

Što možete očekivati po pitanju plaće?

Prema podacima servisa MojaPlaća.hr prosječna mjesečna plaća u kategoriji ‘Marketing, PR i mediji’ iznosila je u 2013 godini 6.894,04 kune, što je 27% iznad prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj.

Prosječna mjesečna plaća u 2013. godini za asistenta u marketingu iznosila je 4.663,21 kune, što je 13% ispod prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj i čak 32% ispod prosječne mjesečne plaće kategorije.

Specijalisti u marketingu imaju prosječnu mjesečnu plaću u iznosu 6.668,02 kuna što je 24% iznad prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj te 3% ispod prosječne mjesečne plaće kategorije.

Prosječna mjesečna plaća voditelja marketinga je 63% iznad prosječne mjesečne plaće u Hrvatskoj te 28% iznad prosječne mjesečne plaće kategorije i iznosi 8.828,81 kuna.

Otvoreni natječaji:

Ako vas navedene činjenice ne ‘plaše’ i spremni ste na izazove, prijavite se na neke od aktualnih natječaja:

Krka-Farma zapošljava stručnog suradnika u marketingu, s područjem rada u Zagrebu i Osijeku. Ukoliko već imate radnog iskustva, prijavite se za oglas tvrtke Rudan koja je u potrazi za voditeljem odjela marketinga i odnosa s javnošću. Ako vam je ipak draži online od klasičnog marketinga, onda će vam svakako biti zanimljiv natječaj za SEO stručnjaka. Uvjete natječaja možete pronaći na linku.

Požurite s prijavama i sretno!

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Prema podacima servisa MojaPlaća, u 2022. godine prosječna mjesečna neto plaća (s uključenim dodacima na plaću) u Hrvatskoj je iznosila 7.522 kune (998 eura), što je 5% više...

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Ljudski resursi

Prema anketi, većina zaposlenih u Hrvatskoj svoj posao obavlja u okolinama koje, službeno ili prešutno, brane javno komentiranje plaća među zaposlenicima.

Marketing i prodaja

Jačanjem brenda iznutra postižete dvostruku reklamu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.