Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Donacija od 51,5 tisuća kuna za KBC Zagreb

dm je udruzi P.I.N.K. – life predao donaciju vrijednu 51.514 kuna, namijenjenu otplati ultrazvučnog uređaja na Odsjeku za ultrazvučnu dijagnostiku Kliničkog bolničkog centra Zagreb i provedbi radionica s onkološkim pacijentima.  

zagreb 16112021 dm i story pink ribbon urucenje donacije vesna pavkovic -men asortimana dm, nives moric -pred udruge pink life, gordana picek -prokuristica -voditeljica resora nabave, marketinga i prodajne regije, ivana krajinovic clanica uprave amz , x, gordana osman iz udruge pink life snimio drazen kokoric

U utorak, 16. studenog, dm je udruzi P.I.N.K. – life predao donaciju vrijednu 51.514 kuna, namijenjenu otplati ultrazvučnog uređaja na Odsjeku za ultrazvučnu dijagnostiku Kliničkog bolničkog centra Zagreb i provedbi radionica s onkološkim pacijentima.  

Novac za donaciju prikupljen je projektom Pink Ribbon, koji je dm proveo u suradnji s tjednikom Story i partnerima, a koji je, uz prikupljanje sredstava za donaciju, obuhvatio i brojne edukativne sadržaje. Ovu vrijednu donaciju omogućili su kupci dm-a koji su tijekom listopada, međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, kupili u prodavaonicama dm-a i dm online shopu označene proizvode marki alverde, Balea, Melem, Nacomi, CL, Bionsen, Biobaza, Immortella, Lavera, La Piel, L’Angelica i Borboleta. dm i partneri su za svaki kupljeni proizvod donirali jednu kunu udruzi P.I.N.K. – life.

Veseli nas što smo se i ove godine u mjesecu borbe protiv raka dojke uključili u projekt i podržali rad udruge P.I.N.K. – life. Prikupljanjem sredstava smo još jednom pokazali kako udruženim snagama nas kao tvrtke, naših partnera i kupaca te udruge P.I.N.K. – life možemo pozitivno utjecati na kvalitetu liječenja i života naših sugrađana“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u, koja je u ime tvrtke predala donaciju.

Kontinuirana podrška dm-a pomaže nam da nastavimo s aktivnostima kojima udruga P.I.N.K. – life nastoji osvijestiti građane o važnosti prevencije oboljenja od malignih bolesti te omogućiti kvalitetnu dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju oboljelih“, dodala je Nives Moric, predsjednica udruge P.I.N.K. – life, koja je primila donaciju.

Ova je donacija nastavak dugogodišnje suradnje dm-a i udruge P.I.N.K. – life te zajedničkih nastojanja za što boljom prevencijom, dijagnostikom i liječenjem raka i tumora. Između ostaloga, suradnja udruge i dm-a omogućila je Općoj bolnici Dubrovnik opremanje kirurške sale u kojoj se operiraju onkološki bolesnici, a osigurana je i kupnja histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb.

Pročitajte još:

DOP

dm je uručio potvrde o odabiru 17 ekoloških projekata čiju će realizaciju podržati s više od 800.000 kuna.

DOP

U rekreativnoj i profesionalnoj dm ženskoj utrci sudjelovalo je 4.556  žena, a da nikada nije prerano razvijati ljubav prema sportu u dvije utrke za...

DOP

Zahvaljujući donaciji Dom je nabavio dva osobna vozila koja će omogućiti sigurniji prijevoz i kvalitetniji život njegovih korisnika.

DOP

Do 8. svibnja, na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr otvorene su prijave za projekte u kategorijama zaštite okoliša i održivosti, edukacije te poticaja održivom poduzetništvu i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.