Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca!

Portal posao.hr ima pregršt zanimljivih radnih mjesta u ponudi! Razgledajte na web-stranicama!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

Falkensteiner Hotel &Residences zapošljava na poziciji Referent u odjelu naplate (m/ž) u Zadru. Od kandidata očekuju motiviranost i timski duh te interes za financije, kontroling i računovodstvo. Neki od benefita ove pozicije su all-inclusive onboarding za što uspješniji početak na poslu te popusti na hranu i piće i wellness usluge u hotelima. Prijavite se do 27.11.2023. na linku.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Agent za Budućnost (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok 6 mjeseci, poticajnu radnu atmosferu, nagrade za poslovni uspjeh te budžet za usavršavanje i dodatne edukacije. Prijavite se do 15.11.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska j.d.o.o. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Savski Marof. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću, dodatne novčane nagrade, pogodnosti za roditelje i buduće roditelje te još mnoge druge pogodnosti koje možete pronaći na linku. Možete se prijaviti do 15.11.2023.

Manpower zapošljava Radnika sitotiskara (m/ž). Mjesto rada je Sveta Helena. Glavni zadaci ove pozicije uključuju pripremu materijala-tiskovne podloge, sitotiskarskog stroja i boje sušenje otiska. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te isplatu božićnice. Prijaviti se možete na linku do 01.12.2023.

Le Meridien Lav, Split zapošljava Dječjeg animatora (m/ž). Traže dinamičnu i visoko motiviranu osobu, pedagoškog usmjerenja, s iskustvom od najmanje 1 godine na sličnim poslovima, poznavanjem najmanje engleskog i motivacijom za rad u hotelu visoke kategorije. Vaši radni zadaci bit će čuvanje i animacija djece gostiju hotela, kao i organiziranje sportskih i rekreacijskih aktivnosti. Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete do 25.11.2023. putem linka.

CC PORTER Sp. Z o.o traži kandidata za poziciju Quality Control specialist with Croatian language (m/ž) za 100% rad od kuće. Opis posla uključuje slušanje, verifikaciju, transkripciju i vrednovanje razgovora na njemačkom prema zadanim politikama i procedurama. Prijavite se putem linka do 15.12.2023.

Gavroprom d.o.o. zapošljava na poziciji Komercijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla se nalazi obavljanje komercijalnih poslova (upiti, ponude, narudžbe) te kontaktiranje s kupcima i dobavljačima. Poslodavac će vam pružiti dinamično radno okruženje i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 17.11.2023. na linku.

AMP d.o.o. zapošljava Operatera na stroju za flexo tisak (m/ž). Nude radni odnos na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Brezje, a prijave se zaprimaju putem brze prijave do 16.11.2023.

Makpharm d.o.o. zapošljava na poziciji Stručni suradnik (m/ž) u Dalmaciji. Ovo je mlada i brzorastuća farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi registracijom, distribucijom i promocijom lijekova i medicinskih proizvoda. Nude pogodnosti poput službenog vozila, mobitela i računala te stimulativnih primanja. Prijavite se putem linka do 17.11.2023.

Deltron d.o.o. zapošljava na poziciji Inženjer građevine – voditelj projekta (m/ž). Područje terenskog rada je od Istre do Dubrovnika. Osoba na ovoj poziciji kontrolirat će obavljene radove i izvođenje projekata unutar budžeta i zadanih rokova. Izabranom kandidatu nude nagrade za poslovne uspjehe i trud te Multisport karticu, kao i još mnogo drugih pogodnosti. Prijavite se na linku do 12.11.2023.        

Portal posao.hr ima pregršt zanimljivih radnih mjesta u ponudi! Razgledajte na web-stranicama!


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.