Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dragan Paravinja nepravomoćno osuđen na 40 godina zatvora!

Nakon nestanka djevojke, policija je pokrenula nezapamćenu potragu, no nije pronađen niti jedan dokaz koji bi istražitelje doveo do nestale Antonije Bilić.

Nakon nestanka djevojke, policija je pokrenula nezapamćenu potragu, no nije pronađen niti jedan dokaz koji bi istražitelje doveo do nestale Antonije Bilić.

Županijski sud u Šibeniku osudio je danas Dragana Paravinju nepravomoćno na jedinstvenu zatvorsku kaznu u trajanju od 40 godina. Sestra nestale Drnišanke Antonije Bilić, Ana, kad je čula presudu, slomila se i zaplakala.

Paravinja je bio optužen za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički pored Drniša i pokušaja silovanja još jedne djevojke. Tijekom sudskog postupka, koji je počeo 22. ožujka ove godine, saslušano je oko 40 svjedoka, pregledan je video materijal kojim je optužba dokazivala Paravinjino kretanje na dan nestanka Antonije Bilić, sudski vještaci svjedočili su o biološkim tragovima nađenim u Paravinjinom kamionu – kosi, krvi i slini – koji pripadaju nestaloj djevojci.

Antonia Bilić nestala je 7. lipnja 2011. godine, a posljednji je put viđena na mostu preko rijeke Čikole prije no što je ušla u kamion koji je vozio Paravinja.

Nakon njezinog nestanka policija je pokrenula nezapamćenu potragu, policijski službenici zajedno s pripadnicima Gorske službe spašavanja pročešljali su svaki centimetar terena oko prometnica kojima se Paravinja kretao na dan nestanka maloljetnice i nekoliko dana nakon toga, no nije pronađen niti jedan dokaz koji bi istražitelje doveo do nestale djevojke.

Sam Paravinja nakon uhićenja u Bosni i Hercegovini priznao je ubojstvo Antonije Bilić, no nakon što je doveden pred hrvatsko pravosuđe sve je zanijekao i do kraja sudskog postupka tvrdio je kako nije kriv za kaznena djela koja mu se stavljaju na teret.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.