Drago Cmuk novi poslovni direktor CADCAM Design Centra

Dr. Drago Cmuk, novi poslovni direktor tvrtke CADCAM Design Centar, članice CADCAM Grupe, je IoT stručnjak s međunarodnim dvostrukim doktoratom, dolazi iz Končara i trenutno završava Executive MBA na Cotrugli poslovnoj školi. Bogato iskustvo u istraživanju i razvoju, proizvodnji i implementaciji poslovnih i IoT platformi stekao je na prethodnoj poziciji te kao predavač na više domaćih i stranih fakulteta. G. Cmuk je i potpredsjednik Klastera ICT industrije te član Sektorskog vijeća za elektrotehniku i računarstvo.

Glavni motiv prelaska u CADCAM Grupu je da svojim znanjem i iskustvom pomogne hrvatskim tvrtkama u digitalnoj transformaciji poslovanja.

„Iako danas većina vodećih poduzeća ulaže u digitalnu transformaciju, mnoge uprave teško plivaju u moru različitih mogućnosti, interpretacija i očekivanja, a bez jasnih putokaza ili dominantnih rješenja na koje bi se oslonili. Ta se potreba može premostiti konkretnim, dokazanim rješenjima i najboljim praksama koje mogu vratiti ulaganja u kratkom roku. Stručnjaci CADCAM Grupe imaju znanje i iskustvo koje omogućuje premošćivanje neutemeljenih trendova stvarnim rješenjima koja donose opipljivu dodanu vrijednost partnerima, povećavaju konkurentnost i ubrzavaju njihov rast.“ – pojašnjava g. Cmuk.

„Veliko nam je zadovoljstvo i čast da nam se dr. Cmuk pridružio u ključnom trenutku zaokreta hrvatske industrije i regije kako bismo uspješno proveli našu strategiju iskoraka prema digitalnoj transformaciji naših korisnika i iskoristili tržišne prilike koje su pred nama.“ – izjavio je CEO CADCAM Grupe, Zlatko Šimunec.

Svojim dolaskom dr. Cmuk želi potencijalnim korisnicima predstaviti CADCAM Grupu kao prvi izbor vodeće industrije u digitalnoj transformaciji. Svoju ekspertizu će multiplicirati timskim radom s certificiranim stručnjacima na vodećim projektima digitalizacije u regiji i šire. S dokazanim iskustvom i liderskim vještinama, njegova vizija o transformirajućem potencijalu tehnologije je upravo je ono što CADCAM Grupa treba za poticanje inovacija i nastavak uspješnog rasta s korisnicima.

O CADCAM Grupi:

CADCAM Grupa je inženjerska i konzultantska tvrtka koja pruža usluge digitalne transformacije za industrijske lidere u regiji i šire. Rješenja pokrivaju vodeće alate za osiguranje digitalnog kontinuiteta kroz cijeli proces stvaranja dodane vrijednosti: 3D/2D dizajn, simulacije, FEM linearne i nelinearne analize, pripreme proizvodnje te savjetovanje, uvođenje i implementaciju PLM rješenja. Tim visokoobrazovanih inženjera pruža kompletnu uslugu za programska rješenja CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA i inovativnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE.

Podijeli

Odgovori

Top