Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Dubai dobiva podvodni hotel

Hotel će imati 21 dvokrevetnu sobu s velikim prozorima, nalazit će se na 10 metara dubine, a moći će izroniti na 15 minuta do 12 sati u slučaju potrebe za popravkom ili evakuacijom..

Hotel će imati 21 dvokrevetnu sobu s velikim prozorima, nalazit će se na 10 metara dubine, a moći će izroniti na 15 minuta do 12 sati u slučaju potrebe za popravkom ili evakuacijom..

Drydocks World, građevinska tvrtka iz Dubaija i švicarska inženjering kompanija BIG Invest Consult gradit će luksuzni podvodni hotel u Dubaiju. Projekt će koštati od 50 do 120 milijuna dolara, ovisno o dizajnu. Poljska kompanija Deep Ocean Tehnology zadužena je za dizajn ovog hotela, koji će biti okružen koraljnim grebenima.

Business.hr piše da će hotel imati 21 dvokrevetnu sobu s velikim prozorima, a nalazit će se na 10 metara dubine. U ponudi će biti i podvodni ronilački centar te spa centar, bazen i vrt, a hotel će se moći i rotirati.

Arhitekt Paveł Podvojevski kaže da je hotel počeo projektirati još prije dvije godine, a pristupio mu je više kao brodu nego kao hotelu. Pritom se trudio i štedjeti pa će cijela struktura biti izuzetno jednostavna. Hotel će moći izroniti na 15 minuta do 12 sati u slučaju potrebe za popravkom ili evakuacijom.

Inače, 2006. godine u Dubaiju je postojala ideje za gradnju podvodnog hotela čija bi vrijednost dosegnula i 300 milijuna dolara, ali taj plan nikada nije zaživio.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.