Dubrovnik ima jedinstven vodič

Nezaobilazni engleski portal za putovanja, gastronomiju, kulturu, događaje i sve ono što niste znali o Dubrovniku – Just Dubrovnik – s ponosom predstavlja svoje drugo izdanje posebnog vodiča kroz hrvatsku top turističku lokaciju.

Pod nazivom Just Dubrovnik Summer Edition, besplatni vodič na čak 84 stranice luksuznog papira donosi najbolje kutke za večere, gradsku mapu, sve kulturne događaje na jednom mjestu, turističku ponudu, najbolja mjesta za odmor, dubrovačke zanimljivosti – ‘kuriozitete’, festivale, raskošnu ponudu unikatnih dubrovačkih suvenira, kao i čarobne priče našeg grada. Budite dio Dubrovačkih ljetnih igara, izgubite se u điru Stradunom ili jednostavno otkrijte najbolje slastice i vina – sve to u jedinstvenom ljetnom vodiču!

Ako ste se ikad pitali što za nas znači Linđo, zbog čega je Festa sv. Vlaha na UNESCO-voj listi nematerijalnih kulturnih dobara ili jednostavno, kako se u Dubrovniku provesti, bili tri, pet ili sedam dana u ‘biseru Jadrana’, Just Dubrovnik Summer Edition neizostavno je ljetno štivo za vas.

Potražite svoj besplatan primjerak na svim Turističkim informativnim centrima u Dubrovniku, u Zračnoj luci Dubrovnik i na mnogobrojnim drugim turističkim lokacijama u Dubrovniku. Dotad, uživajte i u online izdanju jedinstvenog dubrovačkog vodiča – www.justdubrovnik.com. Vidimo se u Dubrovniku ovo ljeto!

Podijeli

Odgovori

Top