Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Dukat pokrenuo online trgovinu

Dukat se odlučio na digitalni iskorak i pokazao kako prepoznaje najnovije potrebe svojih kupaca.

S obzirom na veliki zaokret u potrošačkim navikama uslijed pandemije, ponajviše vidljiv u rjeđim, ali obilnijim kupnjama, češćem uspoređivanju cijena prilikom kupnje te učestalijim kupnjama putem web trgovina uz online plaćanje, Dukat se odlučio na digitalni iskorak i pokazao kako prepoznaje najnovije potrebe svojih kupaca.

Pokretanje web trgovine dokaz je da digitalizacija nije zaobišla ni tradicionalne industrije poput mliječne, a uz ponudu dobro poznatih brandova i u kućanstvima svakodnevno prisutnih proizvoda,  zagrebački je Dukat otišao i korak dalje te svojim potrošačima ponudio ekskluzivnu ponudu sireva dostupnih samo na dukatshop.hr te atraktivan program nagrađivanja lojalnosti kupaca.

Dostava proizvoda naručenih putem web trgovine u prvoj je fazi dostupna na širem području Zagreba, a jedna od ključnih pogodnosti je i mogućnost zakazivanja dostave već za sljedeće prijepodne.

Alen-Fontana_Dukat

 

Direktor Dukata d.d. Alen Fontana je u povodu lansiranja web trgovine izjavio kako, iako tradicionalna, mliječna industrija može i treba biti agilni i propulzivni segment domaćeg gospodarstva. „Dukat je predvodnik u donošenju pozitivnih promjena u industriji i kompanija koja se, slijedeći promjene koje nam se svakodnevno događaju, uspješno transformira imajući na umu prije svega zdravlje i sigurnost svojih zaposlenika, ali želje i potrebe svojih kupaca“, rekao je Fontana te dodao: „Želimo da naši proizvodi budu stalno dostupni kupcima te da do njih mogu doći sigurno i brzo iz udobnosti vlastitog doma, i po najpovoljnijim cijenama. Zato smo lansirali dukatshop.hr, prvu i modernu web trgovinu u domaćoj mliječnoj industriji i ponosni smo na ovakav iskorak u iznimno izazovnom okruženju“, zaključio je Alen Fontana.

Preporuka

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Komunikacija

Natjecanje Effie Awards Croatia, na kojem stručnjaci nagrađuju najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 12. će godinu...

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Ljudski resursi

Sretno u pronalaženju posla. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o Sva prava pridržana.