Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

DynamicsMinds konferencija u Sloveniji okuplja više od 1000 sudionika

Konferenciju DynamicsMinds organizira brzorastuća slovenska tehnološka tvrtka Docentric u suradnji sa zajednicom stručnjaka i korisnika Dynamics rješenja.

DynamicsMinds, konferencija posvećena Microsoft Dynamics 365 i Power Platformu, drugu godinu zaredom, od 26. do 29. svibnja, okuplja stručnjake i korisnike da razmijene znanje, ovladaju naprednim vještinama i upoznaju nova rješenja. Slogan konferencije Where brilliant minds meet, mingle & share najbolje sažima bit DynamicsMinds konferencije u Portorožu.

Microsoft Dynamics 365 je portfelj inteligentnih poslovnih aplikacija napravljenih da pomognu poslovnim sustavima da budu učinkovitiji i korisnicima pruže izuzetna iskustva, dok je Microsoft Power Platform set low-code alata, koji omogućava brz razvoj prilagođenih poslovnih rješenja. 

Sudionike konferencije očekuje bogat program, uključujući keynote na kojem će govoriti direktorica Microsofta Slovenija Barbara Domicelj, korporativni potpredsjednik Microsofta Georg Glantschnig, potpredsjednici Mike Morton i Shay Gurman te Chief Troublemaker Dona Sarkar. Više od 200 predavanja pokrivaju širok spektar tema, od Financija i operacija i Business Centrala do Customer Engagementa i Power Platforma te panel diskusija o ključnim temama, najnovijim trendovima i izazovima s kojima se industrija suočava.

Korisnici se mogu uključiti na interaktivne radionice i iskoristiti priliku da zakažu privatne sastanke s predstavnicima Microsofta i stručnjacima iz zajednice te dobiti odgovore na svoja pitanja u Expert Corneru

Ovogodišnja konferencija donosi vrhunsku postavu koju čini više od 170 predavača, uključujući i zvijezde industrije kao što su eksperti iz FastTracka Rachel Profitt i Tommy Skaue, Business Central Program manageri Blaž Kotelko, Ivan Koletić i Aleksandar Totović testručnjaci poput Luca van Vugta, Tobiasa Fenstera, Shannon Marie Mullins, Renata Fajdige i AJ Ansarija. Tijekom Customer Engagement predavanja novosti će predstaviti Mark Smith i Steve Mordue. Menadžerima Finance & Operations Programa Boštjan Golobu i Laneu Swenki pridružit će se stručnjaci Ludwig Reinhard, André Arnaud de Calavon, Kurt Hatlevik i Martin Drab. Power Platform predstavit će manager programa Ilya Fainberg te eksperti kao što su Lisa Crosbie, Victor Dantas i Yannick Reekmans. To su tek neki od izvrsnih predavača koji će podijeliti svoje uvide i iskustva, nudeći sudionicima jedinstvenu priliku da uče od najboljih.  

Dodatno uz predavanja za zajednicu tijekom konferencije će se održavati i program posvećen Microsoft Partnerima, u kojem će sudjelovati i Brian Galicia, Nenad Šljivić, Joseph Corigliano, i Rick McCutcheon.  

Konferenciju DynamicsMinds organizira brzorastuća slovenska tehnološka tvrtka Docentric u suradnji sa zajednicom stručnjaka i korisnika Dynamics rješenja. Osmišljena je da bude više od konferencije, odnosno da sudionicima pruži jedinstven doživljaj unutar zajednice koja okuplja najveće znalce za poslovne aplikacije da bi zajedno učili, razmjenjivali znanja i inspirirali jedni druge. S više od 1000 sudionika, više od 200 predavanja i 170 predavača, uključujući i čarobnjake iz industrije i MVP-je, DynamicsMinds 2024 pravo je mjesto za sve one koji žele savladati magične formule iz svijeta poslovnih rješenja. Kulminacija konferencije bit će Dodjela nagrada na kojoj će se odati priznanje onima koji su dali značajan doprinos Dynamics zajednici.

Registracija će uskoro biti zatvorena pa sudionici trebaju požuriti da što prije osiguraju svoje mjesto među najboljima u zajednici na konferenciji DynamicsMinds koja je već u prvom izdanju dobila izvrsne ocjene.  


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.