Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ebola Play je postala TEN

TEN
TEN

“Već nekoliko godina TEN je jedna od najvećih nezavisnih rich media oglašivačkih mreža s vlastitom tehnologijom na području Srednje i Istočne Europe. Kreirali smo i uspješno realizirali više od 3.000 online kampanja za gotovo 300 brendova.” rekao je Domonkos Bence, suosnivač tvrtke, povodom promjene imena tvrtke.

Međutim, nisu novi samo brend i korporativni identitet. Između ostalog, razvijen je set potpuno novih naprednih formata za online kampanje na računalima, mobilnim telefonima i tabletima, u kombinaciji s vrhunskim profesionalnim kreativnim alatom za razvoj rich media oglasa imena Modulor©. Tako će TEN, ubuduće u značajno kraćem vremenu, razvijati još kreativnije i sofisticiranije kampanje koje omogućavaju interakciju s nizom sadržaja oglašivača .

“U skladu s rastom našeg poslovanja, intenzivno smo investirali u vlastitu oglašivačku tehnologiju i usluge te su s tim napretkom evoluirale naše prednosti i vrijednosti. Odrasli smo te kroz naš brend želimo izraziti tko smo, gdje god se širili na globalnoj razini.” rekla je Sanja Rodinis, direktorica za Jugoistočnu Europu.

“Na području Adria regije etablirali smo se svojim jedinstvenim kreativnim pristupom i efikasnim interaktivnim kampanjama u kojima možemo podržati svaki cilj oglašavanja, a novi brend predstavlja sljedeću stepenicu u mogućnostima naše tehnologije i kreativnom razvoju.” dodala je Sanja.

U lipnju je tvrtka započela i ekspanziju u zapadnoj Europi. Osim ureda u Budimpešti, Varšavi, Zagrebu i Beogradu, ovog mjeseca otvara se podružnica u Münchenu odakle će TEN pokrivati tržišta Njemačke, Austrije i Švicarske.

Web stranica je redizajnirana i dostupna za oglašivače i medije na adresi www.ten.media.

TEN kreira i isporučuje rich media kampanje za globalne i lokalne oglašivače i agencije od 2006. godine. Tvrtka osigurava puni opseg usluga za realizaciju online kampanja – od dizajna i razvoja sadržajnih interaktivnih oglasa, ciljanja publike na mreži portala te preciznog praćenja i upravljanja realizacijom kampanja. TEN implementira kampanje u 16 zemalja srednje Europe na više od 5.000 portala u svojoj oglašivačkoj mreži.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.