Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ebola Play je postala TEN

TEN
TEN

“Već nekoliko godina TEN je jedna od najvećih nezavisnih rich media oglašivačkih mreža s vlastitom tehnologijom na području Srednje i Istočne Europe. Kreirali smo i uspješno realizirali više od 3.000 online kampanja za gotovo 300 brendova.” rekao je Domonkos Bence, suosnivač tvrtke, povodom promjene imena tvrtke.

Međutim, nisu novi samo brend i korporativni identitet. Između ostalog, razvijen je set potpuno novih naprednih formata za online kampanje na računalima, mobilnim telefonima i tabletima, u kombinaciji s vrhunskim profesionalnim kreativnim alatom za razvoj rich media oglasa imena Modulor©. Tako će TEN, ubuduće u značajno kraćem vremenu, razvijati još kreativnije i sofisticiranije kampanje koje omogućavaju interakciju s nizom sadržaja oglašivača .

“U skladu s rastom našeg poslovanja, intenzivno smo investirali u vlastitu oglašivačku tehnologiju i usluge te su s tim napretkom evoluirale naše prednosti i vrijednosti. Odrasli smo te kroz naš brend želimo izraziti tko smo, gdje god se širili na globalnoj razini.” rekla je Sanja Rodinis, direktorica za Jugoistočnu Europu.

“Na području Adria regije etablirali smo se svojim jedinstvenim kreativnim pristupom i efikasnim interaktivnim kampanjama u kojima možemo podržati svaki cilj oglašavanja, a novi brend predstavlja sljedeću stepenicu u mogućnostima naše tehnologije i kreativnom razvoju.” dodala je Sanja.

U lipnju je tvrtka započela i ekspanziju u zapadnoj Europi. Osim ureda u Budimpešti, Varšavi, Zagrebu i Beogradu, ovog mjeseca otvara se podružnica u Münchenu odakle će TEN pokrivati tržišta Njemačke, Austrije i Švicarske.

Web stranica je redizajnirana i dostupna za oglašivače i medije na adresi www.ten.media.

TEN kreira i isporučuje rich media kampanje za globalne i lokalne oglašivače i agencije od 2006. godine. Tvrtka osigurava puni opseg usluga za realizaciju online kampanja – od dizajna i razvoja sadržajnih interaktivnih oglasa, ciljanja publike na mreži portala te preciznog praćenja i upravljanja realizacijom kampanja. TEN implementira kampanje u 16 zemalja srednje Europe na više od 5.000 portala u svojoj oglašivačkoj mreži.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.