Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Effie i IdejaX 2021 produljili prijave!

Kasni prijavni rok natjecanja Effie Awards Croatia 2021 produljen je do 20. ožujka, a za IdejuX do 25. travnja.

Pandemijski uvjeti nisu uspjeli spriječiti izvrsne projekte komunikacijske industrije koji su se i prošle godine, možda i više nego ikada, isticali svojom efikasnošću, inovativnošću, humorom i emocionalnošću. Organizatori Dana komunikacija stoga su najavili posebnu dodjelu nagrada koja će se ove godine održati u sjajnom ambijentu toplih zagrebačkih večeri uz konfete, slavlje – i potrebnu sigurnost. U skladu s tim, najavljeno je i produljenje prijavnih perioda natjecanja Effie Awards Croatia 2021 i IdejaX.

Efikasnom komuniciranju ove godine primarni cilj možda nije bio dodatni profit – no ono je bilo ključno za opstanak i očuvanje pozicije na tržištu. Novo izdanje natjecanja Effie Awards Croatia, s posebnom misijom osnaživanja i proslavljanja efikasnih projekta u izrazito izazovnom razdoblju za cijeli svijet, ove je godine uvelo nekoliko novih kategorija: Tematski marketing, Pozitivne promjene i E-trgovinu. Na natjecanju Effie Awards Croatia 2021 i dalje mogu sudjelovati projekti i kampanje koji su se provodili u Hrvatskoj od 1. rujna 2019. do 31. siječnja 2021. godine, a kasni prijavni rok produljen je sve do 20. ožujka 2021.

Natjecanje IdejaX, nacionalno natjecanje u kreativnosti tržišnih komunikacija na kojem se već jedanaest godina uspješno natječu kako velike tako i male agencije sa svojim kreativnim idejama, također je uvelo brojne promjene: uz nove kategorije skupine Best on Market – Maloprodaja, Zdravlje i farmacija te kategoriju COVID – otvorena je i nova skupina kategorija posvećenih brandingu i rebrandingu te će biti dodijeljene posebne nagrade. Unutar svake od kategorija, u svim skupinama, na IdejiX i dalje mogu sudjelovati cjelovite kampanje ili pojedinačni dijelovi kampanja koji su objavljeni od 1. siječnja 2020. do 1. ožujka 2021. Redovni prijavni rok i dalje je 1. ožujka, a kasni prijavni rok za predaju radova iznimno je produljen do 25. travnja 2021.

Sve novosti pratite na službenim stranicama Dana komunikacija.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.