Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Eko Taxi se brine za novorođenčad!

S dolaskom najvećih sezonskih gužvi i visokih temperatura, Eko Taxi odlučio je osigurati da novorođenčad u Splitu i Dubrovniku sigurno i udobno stigne od rodilišta do doma.

S dolaskom najvećih sezonskih gužvi i visokih temperatura, Eko Taxi odlučio je osigurati da novorođenčad u Splitu i Dubrovniku sigurno i udobno stigne od rodilišta do doma. U kolovozu tako novopečeni roditelji u ovim gradovima ne moraju razmišljati o velikom broju bučnih turista na ulicama ni toplini u automobilu koji je bebu čekao na parkiralištu – Eko Taxi besplatno dolazi klimatiziranim vozilom i vozi obitelji kući.

„Sezonske gužve i vrućine potaknule su nas da pomognemo onima najosjetljivijima da sigurno dođu kući. Stoga, cijeli kolovoz stojimo na raspolaganju roditeljima koji iz rodilišta nose svoju novorođenčad doma. Ova vožnja je besplatna, a pri naručivanju možete naručiti i autosjedalicu. Nadamo se da će što više roditelja iskoristiti priliku i da će Eko Taxi biti mali dio povijesti svake bebe kojoj će prva vožnja u životu biti upravo s nama.“ – izjavio je direktor Eko taxija Mislav Munivrana.

Besplatnu vožnju možete ostvariti pozivom na 020 432 432 za Dubrovnik ili 021 223 223 u Splitu, kao i aplikacijom ako već imate vlastitu autosjedalicu za novorođenče.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.