Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Eksperimentiranje na granici logike i nove dimenzije kreativnosti na ovogodišnjim Danima komunikacija

Novo izdanje popularnog festivala održat će se od 20. do 23. travnja u rovinjskom hotelu Lone, a nesvakidašnji program okupit će najzanimljiviju zajednicu kreativaca, marketingaša, digitalaca, medija i svih zaljubljenika u komunikacije.

„Kako je ovo uopće moguće?!“, najčešća je reakcija pri prvom susretu s radovima redateljskoga dvojca Juliena Valléea i Eve Duhamel, tandema koji već 15 godina ima zajedničku strast: manifestiranje kreativnih vizija u materijalnu stvarnost! Njihov prepoznatljivi razigrani stil privukao je neke od najvećih svjetskih brendova, uključujući Apple, Google, Samsung, Hermès i Coca-Colu – ali i Katy Perry – a ovoga travnja u Rovinju će se pridružiti sudionicima Dana komunikacija!

U svijetu koji zahtijeva kontinuiranu originalnost, oni pojam jedinstvenosti dovode na novu razinu. Prije nego što su se upoznali, Julien je bio grafički dizajner, dok je Eve bila vizualna umjetnica. Jedno u drugome prepoznali su nove nadrealističke svjetove koje danas uspješno zajedno stvaraju, izokrećući realnost kakvu poznajemo, uz neizostavne elemente šarenila i otkačenoga humora.

Njihovi složeni narativi kombiniraju vrhunske redateljske tehnike s poetskim vizualnim potpisom, neprestano iznenađujući i oduševljavajući gledatelja. „Priznajmo si to – naše je društvo zarobljeno u okvirima zdravog razuma i racionalnosti. Naš pristup omogućuje vašem mozgu da uspostavi veze tamo gdje bi ga logika inače u tome spriječila“, tvrde nepokolebljivo. Gotovo je nevjerojatan način na koji se svakodnevne stvari kroz njihove oči pretvaraju u nešto potpuno novo, pritom dokumentirajući magnetičnu energiju svojih tvoraca, pozivajući u njihov neodoljivi i živopisni svijet.

Eksperimentiranje; metoda pokušaja i pogrešaka; prihvaćanje neočekivanoga i pogled iz nove perspektive: sve su to elementi nesvakidašnjega života i rada dvojca Vallée Duhamel, koji će na Danima komunikacija sudionicima otvoriti vrata u svoj stvaralački svijet, dijeleći detalje umjetničkog procesa, ali i poneku originalnu ideju! Energično i šarmantno, predavanje naziva The Word for Work is Play svidjet će se svima koji vole spajati oglašavanje s umjetnošću – a pogotovo onima koji žele posao pretvoriti u nepresušnu kreativnu igru.

Nakon Edwarda Snowdena, koji će se sudionicima festivala DK2023 pridružiti videolinkom na desetu obljetnicu od razotkrivanja sustava masovnog nadzora koji je šokirao svijet; evanđelista, vizionara i rock-zvijezde tehnološkoga svijeta Jamesa Whittakera; Munise Can, strateške stručnjakinje i direktorice Highsnobietyja koja brendovima pomaže zacrtati put do sigurnog uspjeha; vodećeg kreativca dalekog Japana Toshihika Tanabea; svjetskog autoriteta za sextech Bryony Cole; Main Monka najveće platforme za digitalnu produkciju na svijetu Victora Knaapa te Roryja Sutherlanda, jednoga od najoriginalnijih mislilaca u oglašivačkoj sferi, a i šire, uslijedit će najave brojnih drugih zanimljivih sudionika Dana komunikacija.

Prijave za sudjelovanje na jednom od najboljih svjetskih evenata prema dvostrukoj nominaciji britanskoga Association Excellence Awardsa moguće su na službenim stranicama festivala.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.