Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Elda otvara novu tvornicu

Tvrtka Elda d.o.o. uspješno posluje već više od 35 godina. Ulaskom na tržište elektronskih cigareta 2008. godine  počinje njen nagli razvitak te je u vrlo kratkom vremenu postala jedna od vodećih u svijetu.

Tvrtka Elda bavi se proizvodnjom tekućina za elektronske cigarete te danas izvozi svoje proizvode u više od 80 zemalja svijeta. Na ovu briljantnu poslovnu ideju došao je vlasnik tvrtke g. Dario Marenić kada mu je na sajmu u Las Vegasu jedan kineski inovator pokazao revolucionarnu elektronsku cigaretu. Gospodin Marenić svoju je viziju odmah odlučio prenijeti u djelo te je započeo s pronalaženjem najkvalitetnijih, bogatih aroma te osmišljavanjem i kreiranjem formula koje su danas postale najbolji svjetski recepti.

Zahvaljujući iznimno visokim standardima proizvodnje, Elda je među prvima u industriji dobila certifikate prema normama ISO 9001, ISO 18001 i ISO 14001.

Važno je za naglasiti kako su Eldini proizvodi proizvedeni od certificiranih europskih sastojaka, laboratorijski su ispitani i opsežno testirani. U ponudi je više od 500 različitih okusa pomno razvijenih kako bi zadovoljili ukus potrošača.

Kao jedan od najvećih i najuglednijih svjetskih proizvođača, tvrtka Elda uvidjela je potrebu da svojim potrošačima ponudi proizvode vrhunske kvalitete te su velika sredstva uložena u opremanje jednog od najmodernijih laboratorija u svijetu u kojem se vrše testiranja na sve moguće sumnjive sastojke.

Investiranje u kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala pokazalo se ključem uspjeha čemu svjedoče brojna priznanja koja su ovu tvrtku lansirale u sami vrh industrije. Jedno od posljednjih priznanja tvrtka je dobila na najvećem svjetskom sajmu industrije elektronskih cigareta, Vapor Fairu u Frankfurtu u svibnju ove godine. Riječ je o nagradi za Proizvod godine te nagradi za najbolju tvrtku u vape industriji.

Uspjeh je ponovljen i na VapeChinaExpo, najvećem sajmu te vrste u Kini koji privlači desetke tisuća kupaca iz cijelog svijeta koji su zainteresirani za kupnju različitih novih proizvoda, kao što su e- cigarete, e- tekućine, raspršivači, baterije i ostali pribor. Na navedenom sajmu tvrtka je ostvarila iznimno kvalitetne kontakte te je ponovno prepoznata kao vodeća u industriji zahvaljujući timu stručnjaka koji svakodnevno radi na razvoju jedinstvenih inovativnih proizvoda i marketinških rješenja.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.