Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Elon Musk je najbogatiji čovjek na svijetu

Elon Musk je postao najbogatiji čovjek na svijetu, a bogatstvo mu prelazi 185 milijardi dolara.

Elon Musk

Čelni čovjek Tesle i SpaceXa preuzeo je prvo mjesto na ljestvici nakon što je u četvrtak skočila cijena Tesline dionice, prenosi Novi list. Dosad je prvo mjesto pripadalo osnivaču Amazona Jeffu Bezosu, koji ga je držao od 2017. godine.

Vrijednost Muskove tvrtke za električne automobile Tesle porasla je ove godine i u prošlu srijedu je prvi put dosegla tržišnu vrijednost od 700 milijardi dolara. Tako je Elon Musk postao najbogatiji čovjek na svijetu, a bogatstvo mu prelazi 185 milijardi dolara. To kompaniju čini vrednijom od Toyote, Volkswagena, Hyundaia, GM i Forda zajedno.

Na vijest da je postao najbogatiji čovjek na svijetu Musk je na Twitteru napisao “čudan osjećaj”.

U jednoj ranijoj objavi je rekao: “Otprilike polovica mog novca namijenjena je za rješavanje problema na Zemlji, a polovica za podizanje samoodrživog grada na Marsu kako bi se osigurao nastavak života u slučaju da Zemlju pogodi meteor kao u doba dinosaura ili izbije treći svjetski rat pa sami sebe uništimo”.

Izvor: Novi list

 

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.