Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Ericsson Nikola Tesla – novi ugovor s BH Telecomom

U Sarajevu je potpisan ugovor između BH Telecoma i Ericssona Nikole Tesle vrijedan 14,8 milijuna kuna čime se nastavlja dugogodišnja suradnja dviju kompanija.

U Sarajevu je potpisan ugovor između BH Telecoma i Ericssona Nikole Tesle vrijedan 14,8 milijuna kuna čime se nastavlja dugogodišnja suradnja dviju kompanija.

Ugovor su potpisali Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma i Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle.

Ugovorena je nadogradnja dijela jezgrene mreže BH Telecoma te potrebni servisi implementacije i integracije. Ugovor je sklopljen na razdoblje od pet godina. Aktivnosti na realizaciji ugovorenog posla kreću odmah, unatoč izazovnim okolnostima u okruženju.

Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma:

BH Telecom nastavlja dugogodišnju uspješnu saradnju sa partnerom Ericsson Nikola Tesla kroz projekat izgradnje novog mobilnog softswitcha (MSS). Projektom će se osigurati kontinuitet pružanja govornih, SMS, roaming i drugih usluga za korisnike mobilnih usluga BH Telecoma na vrlo visokom nivou, uz pouzdanost i kvalitetu, stvaranje preduvjeta za implementaciju mobilnih servisa nove generacije (VoLTE), te optimizaciju troškova održavanja. Realizacija je predviđena u nekoliko faza u narednih godina što BH Telecomu daje potrebnu stabilnost u mobilnoj mreži, omogućava tranziciju prema mobilnim mrežama najnovije generacije i zadržavanje liderske pozicije na tržištu BiH.“

Povodom potpisivanja ugovora, Gordana Kovačević je izrazila zadovoljstvo nastavkom suradnje te izjavila: “Radujem se potpisu ovog ugovora s našim dugogodišnjim kupcem BH Telecomom. Sigurna sam da će naši stručni timovi kvalitetno i na vrijeme odraditi ovaj zahtjevan posao. Također, s obzirom na planirane aktivnosti na daljnjem razvoju mreže BH Telecoma, očekujemo da će se naša suradnja proširiti i na druge aktivnosti.” 


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.