Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ericsson Nikola Tesla potpisao ugovor s BH Telecomom od 81 milijun kuna

Potpisivanje ugovora predstavlja nastavak modernizacije mreže BH Telecoma kako bi se korisnicima omogućila veća kvaliteta postojećih usluga kao i dostupnost novih najsuvremenijih usluga.

Potpisivanje ugovora predstavlja nastavak modernizacije mreže BH Telecoma kako bi se korisnicima omogućila veća kvaliteta postojećih usluga kao i dostupnost novih najsuvremenijih usluga.

Kompanije Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali su ugovore o proširenju radijskog dijela mobilne mreže vezan uz GSM/UMTS tehnologije kao i proširenju fiksne mreže BH Telecoma, a ukupna vrijednost ugovorenih poslova je 81 milijun kuna, izvjestili su iz danas iz Ericsson NIkole Tesle.

Ugovore su potpisali generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović i predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević koji ističu kako su potpisani ugovori nastavak dugogodišnje suradnje te će korisnicima BH Telecoma omogućiti još bolje i kvalitetnije usluge.

Potpisivanje ugovora predstavlja nastavak modernizacije mreže BH Telecoma kako bi se korisnicima omogućila veća kvaliteta postojećih usluga kao i dostupnost novih najsuvremenijih usluga, kazao je Rešidbegović.

Kovačević je naglasila kako su ugovori važni jer BH Telecomu omogućiti povećanje broja korisnika i nove prihode. Nove brzine podatkovnog prijenosa odlična su podloga za multimedijalne usluge nove generacije što nudi novu razinu komunikacijskih mogućnosti, istaknula je.

Izvršni direktor za tehnologiju i razvoj servisa BH Telecoma Elvidin Kovač kazao je kako će potpisani ugovor u iduće dvije godine kompaniji omogućiti daljnji razvoj mobilne mreže u skladu sa zacrtanim strateškim i planskim aktivnostima.

Realizacijom ugovora BH Telecom ne samo da će ostvariti daljnje širenje svoje 2G i 3G mreže, već će izvršiti i strateške pripreme za prelazak na LTE tehnologiju jednostavnom softverskom nadogradnjom.

Realizacijom ugovora krajnjim će se korisnicima omogućiti prednosti podatkovnog prijenosa preko 3G mreže jer će na raspolaganju imati veće pristupne brzine. Osim većih pristupnih brzina, ponudit će se i mobilna televizija te stvoriti kvalitetna osnova za implementaciju multiscreena u 2013. i formiranje drugih poslovnih modela koji će BH Telecomu omogućiti da u idućem razdoblju unaprijedi svoju ponudu usluga, ističe Kovač.

Napisao

Pročitajte još:

Financije

Bilo da se radi o kupovini na Internetu ili u fizičkoj prodavaonici, danas sve možete finalizirati koristeći vaš pametni telefon.

Poduzeća

Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

Poduzeća

Ericsson Nikola Tesla u proteklom je razdoblju potpisao ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

Poduzeća

Maraska d.d. proizvodi bezalkoholna pića i jaka alkoholna pića, a među njima su najpoznatiji sokovi Amarena i likeri Maraschino, Pelinkovac, Orahovac, Travarica, Šljivovica te...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.