Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Ericsson Nikola Tesla ugovorio poslove vrijedne 19 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla u proteklom je razdoblju potpisao ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

Ericsson Nikola Tesla

Ericsson Nikola Tesla u proteklom je razdoblju potpisao ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

S Ministarstvom pravosuđa i uprave RH potpisan je Ugovor za razvoj modula s novim funkcionalnostima za unaprjeđenje HRM sustava, kroz reformsku mjeru „Novi modeli plaća i rada u državnoj službi i javnim službama“ u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.: Predmet Ugovora je optimizacija, digitalizacija i modernizacija ključnih procesa na području upravljanja ljudskim potencijalima. Uspješnom implementacijom ubrzat će se i standardizirati dosadašnji način rada i komunikacija u procesima vezanim za ljudske potencijale.

S Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje potpisan je Ugovor za nabavu usluge prilagodbe i migracije aplikativnog sustava CEZIH i pripadajućih podataka sa stare strojne i programske osnovice u CDU te testiranje i paralelni rad postojećeg i novog sustava. Ovaj Projekt predstavlja nastavak modernizacije Centralnog zdravstvenog informacijskog sustava Republike Hrvatske.

S Ministarstvom unutarnjih poslova ugovoreno je održavanje stacionarnih termovizijskih sustava zelene granice. Ugovor je potpisan u suradnji s tvrtkom Securitas Hrvatska. Projekt je vezan uz održavanje postojećih stacionarnih sustava za nadzor zelene granice na 20 lokacija.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.