Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Europske javne televizije potpisale višegodišnje ugovore o kapacitetu na primarnim TV pozicijama tvrtke SES

Višegodišnji ugovor dodatno učvršćuje poziciju tvrtke SES kao vodećeg pružatelja sadržaja.

Tvrtka SES objavila je da je potpisala višegodišnje ugovore o kapacitetu s više javnih europskih televizija u ukupnom iznosu od preko 66 milijuna eura retrogradno tijekom 2020. godine, osiguravajući milijunima kućanstava satelitske televizije širom Europe da nastave gledati SD i HD sadržaje vrhunske pouzdanosti.

Javne radiotelevizije koje su izravno potpisale ugovore sa SES-om uključuju ARD i ZDF iz Njemačke, BBC iz Velike Britanije, BVN iz Nizozemske dok su  TV5Monde i France 24 iz Francuske potpisale putem partnera Globecast. Na taj način SES je osnažio poziciju vodećeg svjetskog pružatelja sadržaja.

Budući da su tijekom 2020. godine na gotovo cijelu svjetsku populaciju utjecali neki oblici ograničenja uslijed COVID-19, javne televizije zabilježile su porast broja gledatelja u svim dobnim skupinama, koji su se oslonili na linearne televizijske programe kako bi dobili najnovije, službene i dobro istražene vijesti o pandemiji. Povećanje linearnog sadržaja u 2020. godini također učvršćuje poziciju satelita kao najpouzdanijeg načina emitiranja najširoj mogućoj publici i u najboljoj kvaliteti koju gledatelj želi.

Najnoviji sporazumi potpisani između javnih televizija i SES-a dokazuju da europske televizijske i radijske postaje koriste SES-ove satelite na glavnim orbitalnim pozicijama 19,2 stupnja istočno i 28,2 stupnja istočno kako bi dosegle više od 89 milijuna kućanstava satelitske televizije, nadmašujući ostale satelitske ili zemaljske operatere.

„Isporuka TV programa s pouzdanim informacijama i kvalitetnom zabavom važno je posebno u kriznim vremenima. Drago nam je što pomažemo najvećim imenima u europskoj radiodifuziji – ARD-u, ZDF-u, BBC-u, TV5Mondeu, France 24 i BVN-u – doprijeti do što većeg broja ljudi svojom ponudom javnih usluga“, rekao je Steve Collar, izvršni direktor tvrtke SES. “Satelit je neprocjenjiv izvor distribucije danas i ostat će takav i u budućnosti, pružajući televizijskim i radijskim postajama najveći domet, neusporedivu pouzdanost, učinkovitost propusnosti i sposobnost isporuke vrhunske kvalitete sadržaja milijunima TV kućanstava u Europi.”

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.