Izdvojeno

Facebook 22. rujna predstavlja svoju glazbenu platformu!

Facebook i dalje radi na svom planu – ova društvena mreža trebala bi mladim korisnicima postati početna stranica internet-pretraživanja, s inkorporiranim mailom, društvenom mrežom, lokacijskom funkcijom, slikama, aplikacijama, igrama… a sada FB u suradnji s kompanijama Spotfy, MOG i Rdio predstavlja sljedeću mogućnost za korisnike – Facebook postaje glazbena platforma….

Facebook i dalje radi na svom planu - ova društvena mreža trebala bi mladim korisnicima postati početna stranica internet-pretraživanja, s inkorporiranim mailom, društvenom mrežom, lokacijskom funkcijom, slikama, aplikacijama, igrama... a sada FB u suradnji s kompanijama Spotfy, MOG i Rdio predstavlja sljedeću mogućnost za korisnike - Facebook postaje glazbena platforma....

O spomenutoj sinergiji kompanija već smo pisali:

Hoće li nam Facebook uskoro postati centralno mjesto za slušanje glazbe?

No sada je dogovor i zvanično postignut – a predstavljanje nove Facebookove platforme, za sada još nepotvrđeno, očekuje se 22. rujna. To je datum održavanja Facebookove godišnje konferencije developera – i odlično mjesto za promoviranje novog proizvoda.

Facebook neće imati livestream inkorporiran u samu stranicu. Umjesto toga, kompanije-partneri će preuzeti isporučivanje sadržaja. Sličan deal Facebook ima s društvenim igrama na svojim stranicama.

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version