Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Falkensteiner otvorio novi hotel s pet zvjezdica na Kronplatzu

Novi Falkensteiner hotel Kronplatz s pet zvjezdica i ponudom Adults only smješten je u srcu čarobnih Dolomita, čime se južnotirolska hotelska grupa vraća korijenima.

Novi Falkensteiner hotel Kronplatz s pet zvjezdica i ponudom Adults only smješten je u srcu čarobnih Dolomita, čime se južnotirolska hotelska grupa vraća korijenima. Ovdje se gostima, uz geslo “Od prijatelja planina – planinskim prijateljima” nudi jedinstveno osmišljena ponuda koja kombinira najbolji doživljaj planine, savršena sportska iskustva i vrhunske kulinarske užitke tijekom cijele godine.

Arhitektonski izvanredan projekt potpisuje zvjezdani arhitekt Matteo Thun. Kroz inspiraciju četiri godišnja doba stvorena su četiri građevinska bloka u kojima se nalazi 97 soba i apartmana punih svjetla u alpskom modernom dizajnu.

Hotel Falkensteiner Kronplatz nudi širok spektar aktivnosti tijekom cijele godine. Bilo da se radi o skijaškim avanturama zimi ili paraglajdingu ljeti, predani experience concierge organizirat će prema željama gosta individualne aktivnosti uz mnoštvo insajderskih savjeta o najvećoj regiji Južnog Tirola. Iskustva posebne vrste nude i izletničke destinacije u neposrednoj blizini hotela – muzej fotografija Lumen i planinski muzej Messner ili posjet gradu Brunecku.

Zajednička nit cjelogodišnjeg odmora ogleda se i u ponudi Acquapura Mountain SPA. Ovdje se snaga četiri planinska elementa Dolomita – stijena, izvorske vode, planinskog sunca i planinskog zraka – koristi za punjenje baterija kroz individualno prilagođene spa tretmane. Iz toplog rooftop bazena možete uživati ​​u bajkovitom pogledu na Kronplatz, a u finskoj sauni na otvorenom okruženi ste moćnim južnotirolskim planinama.

Uz 7Summit Slow Food kuhinju, jedinstveni hotelski koncept je zaokružen. Kulinarski fokus je na inovativnoj kuhinji Južnog Tirola u kombinaciji s vrhunskim okusima zemalja s najvišim planinama na svijetu. Gostujući međunarodni kuhari, koji će se mijenjati, zajedno s timom chefa Reinharda Daverdea, nudit će gostima senzacionalne kreacije. Prvo gastro putovanje vodi u Japan – vrhunski bečki restoran Mochi dovest će svoju kulinarsku planinsku interpretaciju na Južni Tirol.

“Jako smo zadovoljni što s otvaranjem novog hotela implementiramo poseban koncept i to u našoj matičnoj regiji kojoj istovremeno dajemo i dragocjen doprinos. Uz našu “Dobrodošli kući” filozofiju i hrabrost za provođenje inovativnih projekata čak i u ovim teškim vremenima, Falkensteiner Hotels & Residences još jednom potvrđuju poziciju turističkog lidera u Europi”, kaže Otmar Michaeler, izvršni direktor hotelske grupe Falkensteiner.

Preporuka

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Komunikacija

Natjecanje Effie Awards Croatia, na kojem stručnjaci nagrađuju najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 12. će godinu...

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Novosti

Donosimo vam 10 citata najbogatijih svjetskih poslovnjaka.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o Sva prava pridržana.