Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Falkensteinerov novi obiteljski adut na Krku za pustolovno ljeto

Mjesto gdje ne trebate ni o čemu posebno brinuti, osim o sebi i uživanciji.

Sunce, more, ljetna avantura… Mjesto gdje ne trebate ni o čemu posebno brinuti, osim o sebi i uživanciji. Kreiran od A do Ž za male pustolove i velike hedoniste. Na svakom koraku toliko simpatičnih detalja u dizajnu, praktičnih rješenja itekako važnih kada idete na odmor s klincima i iskrene pažnje za gosta.

Dobro poznat Falkensteinerov slogan Dobro došli doma osjetit ćete u punom značenju u obnovljenom šarmantnom obiteljskom hotelu Park Punat s 4 zvjezdice okruženom zimzelenim parkovima, uz samo more u idiličnom mjestu Punat.

Arhitekti Duspara i Travaš puno su pažnje posvetili odabiru boja i materijala kako bi uređenje hotela spojili s mediteranskim podnebljem koje ga okružuje. Tako su stropovi u restoranu načinjeni od materijala koji podsjeća na brodsku užad, a sve su boje usklađene s pastelnim mediteranskim tonovima.

Njihov cilj je bio prenijeti osjećaj boravka na samoj morskoj obali u sve unutarnje prostore hotela i stvoriti pritom ugodan ambijent za savršen obiteljski odmor. Od sobe za tinejdžere s pop-art elementima, maslina koje slobodno rastu u hotelskom restoranu, tirkiznih detalja koji dižu smirenu jednostavnost temeljnih bež nijansi i toliko detalja za koje kažete – ja bih sve ovako doma!

Moderno uređene sobe, all inclusive usluga koja uključuje potrebe djece i jamči sjajan mediteranski gastronomski užitak, prostran vanjski prostor s mnoštvom ležaljki za sunčanje, veliki vanjski bazen s toboganom za djecu, dječje igralište, kutak za mame i bebe i ono što će vaši klinci obožavati – igraonica Falky Land – svijet mašte i pustolovine u kojem dječji snovi postaju stvarnost.

Košljun

A zabave nikada dosta – od škole ronjenja, otkrivanja Krka biciklima, mini golfa, stolnog tenisa, vožnje golf automobilima ili vlakićem po Puntu do brojih zanimljivih izleta poput posjeta brodom otočića Košljuna poznatog po franjevačkom samostanu u kojem su redovnici stoljećima skupljali vrijedne predmete ili masliniku Ulika gdje možete uživati u sjajnom maslinovom ulju, vinima i pogledu za pamćenje. A ako imate sreće vidjet ćete i bjeloglave supove kako se gnijezde na stijenama otoka Plavnika ili sresti ljupke dupine koji plivaju u dubinama oko broda.

Pročitajte još:

Turizam

Falkensteiner Resort Punta Skala jedinstveno je mjesto na Jadranu, resort na zelenom poluotoku koji gostima nudi mediteranski šarm, premium iskustvo, vrhunsku uslugu, a ondje...

Financije

Rezultati 8. crowdfunding kampanje Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG), koja je završila krajem srpnja, premašili su sva očekivanja: 745 investitora osiguralo je više od...

Turizam

Peti put zaredom hotelska grupacija zasjela je na prvo mjesto u kategoriji "Leisure &Tourism", a u ukupnom poretku, obiteljska tvrtka koja ove godine slavi...

Financije

Rezultat 8. crowdfunding kampanje tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) nadmašuje sva očekivanja...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.