Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Favbet fun cornerom na stadionu Rujevica osigurao navijačima NK Rijeke i NK Hajduka nezaboravne trenutke

Važnost spomenutog prepoznali su iz Favbeta te su navijačima omogućili jedinstveno iskustvo uz zabavne igre na nogometnim utakmicama.

Nogometne utakmice nisu samo prilika za podršku omiljenom timu, već i prilika za stvaranje nezaboravnih trenutaka s prijateljima i članovima obitelji. Važnost spomenutog prepoznali su iz Favbeta te su navijačima omogućili jedinstveno iskustvo uz zabavne igre na nogometnim utakmicama. U subotu, na nogometnom derbiju između NK Rijeke i NK Hajduka, odraslim navijačima dodatno su osigurali zabavu, a one najmlađe počastili su napetim trenucima izvan nogometnog terena.

Aktivnosti su među navijače donijele dozu adrenalina, a i ovoga puta bile su postavljene na ulazu kod istočne i zapadne tribine riječkog stadiona Rujevica. Preciznost i fokus vatrenih navijača još su se jednom mjerili zahvaljujući Football Darts napuhancu, koji je poslužio za poboljšanje vještine pucanja lopte. Big baller inflatable najmlađima je poslužio kao odlično mjerilo za spretnost i ravnotežu, dok se uz popularnu Socceramu vježbalo ciljanje udaraca loptom. Favbet zabavni korner obogaćen je još jednom dodatnom aktivnošću povezanom s košarkom, Shooting star basketball. Suradnja s HKS rezultirala je time da je košarkaška premijer liga dobila naziv FAVBET Premijer liga, zahvaljujući nedavno potpisanom sponzorstvu. 

Odrasli navijači koji su sudjelovali u zabavnim igrama i ovoga su puta osvojili brojne nagrade, od kojih se posebno izdvajaju: majice, ručnici, zvučnici i prijenosni punjači. Zbog visoke sigurnosti na utakmici, korisnici Favbet aplikacije bili su nagrađeni bezalkoholnim pivom i sokovima, a oni najmlađi su uz vatreno navijanje za starije, kao i do sada, uživali uz gratis kokice. Poseban dodatak derbiju između NK Rijeke i NK Hajduka bio je streamer s kojim je Favbet ostvario suradnju, Rafael Spajić, koji je bio dio Favbet fun zone i protiv kojeg su djeca i odrasli mogli zaigrati i osvojiti razne nagrade.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.