Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Favbet zabavne igre na utakmici NK Rijeka i NK Osijek animirale 5000 navijača

S ciljem da na što više utakmica animiraju vjerne navijače, Favbet je sa zabavnim aktivnostima, prošlu subotu, na utakmici Rijeka-Osijek ponovio uspjeh fun cornera.

S ciljem da na što više utakmica animiraju vjerne navijače, Favbet je sa zabavnim aktivnostima, prošlu subotu, na utakmici Rijeka-Osijek ponovio uspjeh fun cornera. Stadion Rujevica, točnije, istočni i zapadni ulaz, postali su jedna velika zabavna arena u kojoj nije nedostajalo dobre zabave. Odrasli zaljubljenici u nogomet i ovoga su puta mogli uživati u tematskim aktivnostima vezanim za nogomet i barem na tren probuditi borbeni duh. Baš kao i u Zagrebu, igre su privukle veliki broj zaljubljenika u nogomet i omogućile dobru zabavu svim prisutnima.

Kreativnosti i natjecateljskog dijela zabave bilo je na pretek, a najmlađi navijači su uz besplatne kokice vješto i gromoglasno navijali za odrasle. Brzina i vještine ponovno su se iskazivale u stolnom nogometu, a uzbudljivi mečevi koji zahtijevaju timski rad, dodatno su spojili prisutne. Napuhanac u obliku velike pikado ploče mjerio je preciznost pucanja lopte i još jednom zabavnu igru pretvorio u pravo natjecanje. Uzbuđenje je dodatno raslo uz igru soccerama i punch box, uz koji su posjetitelji odmjeravali snagu udarca.

Oko 5000 navijača, koliko ih je bilo na stadionu, za vrijeme poluvremena nogometnog derbija, okušali su sreću u lovu na 100 majica, ispucanih iz topa. Organizatori su prisutne nagradili i nagradama za sudjelovanje u zabavnim aktivnostima, koji su stadion Rujevicu napuštali s: ručnicima, prijenosnim punjačima, zvučnicima, fitness bocama i upaljačima. Hostese su, kao nagradu za vjernost korištenja Favbet mobilne aplikacije, uz pokazani korisnički ID korisnicima dodjeljivale čipove koje su navijači mijenjali za besplatno pivo. Obilje zabave, smijeha i dobre atmosfere nije nedostajalo, a još jedna utakmica će ostati zapamćena kao potpuno novo nogometno iskustvo koje je omogućio Favbet.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.